Az év legjobb technológiai újdonságai

2015. december 24. 12:53

2015-öt sem úsztuk meg forradalminak kikiáltott találmányok nélkül, kérdés az majd 1 év múlva hallani fogunk-e róluk vagy sem.

2015. december 24. 12:53
Quincy Ledbetter

A legegyszerűbb 2 percben összefoglalva azokat a technológiai kütyüket és találmányokat bemutatni, melyek az eddigi ict megoldásoktól forradalmian eltérő módon akarják megváltani a világot. Ilyen lenne az Apple iPad Pro-ja, a Sphero BB-8 robotja és halom olyan kütyü, amit nem láttunk eddig, vagy csak újracsomagolták azt és egy régi megoldást melegítettek fel. Valószínű ezekből megannyi kerül ma, szenteste is a karácsonyfák alá. Azt viszont nem tudni aki kapja tényleg egy ilyenre vágyott-e vagy csak kötelező haladni a korral az ajándékozónak és a megajándékozottnak. A technológiai kütyükben mindig az a jó, tudni azt 3 év múlva már elavultnak számít bármennyire is korszakváltónak titulálta az it sajtó azt. Sajnos itt is igaz Pajor Tamás bon mot-ja: „Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy!”

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. február 21. 13:32
Poénnak gyenge.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!