Mit csinál az űrhajós, ha viszket az orra? – Barcsai Bálint: 035

2015. október 23. 21:36

Barcsai Bálint különdíjas kisfilmjében a Holdra érkező magyar űrhajós kellemetlen szituációba keveredik.

2015. október 23. 21:36

Harmincöt évvel Farkas Bertalan után magyar ember az űrben, ráadásul a Holdon! Micsoda siker! A szkafander azonban szűkös, a zászló pedig a hajón maradt. A Himnuszra azért csak húzzuk ki magunkat! Barcsai Bálint 035 című kisfilmje különdíjban részesült a BuSho – Budapest Short Film Fesztiválon.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2017. január 17. 10:58
Egy egyszerű százalék számítástól kifekszenek. Az egészben az az elképesztő, hogy bármelyik Nobel-díjas lehet, nem kell mást tennie, mint egy szót hajtogatnia: demokrácia. És még a migránsokat tartjuk butának, mert egy olyan kontinensen, ahol sohasem jártak, elvétik az átkelés módját egy folyónál! Ezek az egyetemisták szinte semmit sem tudnak, ráadásul a migránsok százszor életképesebbek. Ők lesznek a jövő tudósai, ha ilyen szintű marad az oktatás, aminek a végterméke ez a nagyon művelt, leendő értelmiségi réteg.
Knerten
2015. november 30. 22:59
Valakinek ismét sikerült magyaroznia egyet. Tegyük hozzá, ha valaki a művészeti pályán labdába akar rúgni, ezt a kötelező kört meg kell futnia.
Zsolt75
2015. november 27. 23:02
""Isten, álld me..."- Ó, bazdmeg." Bravó. Remélem, jót mulatott az a 12 zsűritag. A stáblistát meg elmentettem szebb időkre...
Brigadéros
2015. október 25. 15:10
Hát, ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni. Ha már a kellékek adottak, csak valami jó ötlet kellett volna hozzá...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!