Három új részlet jelent meg az új Star Wars-előzetesből

2015. október 18. 21:48

Hétfőn egy teljesen új előzetes érkezik az új Star Wars-filmhez, ebből szivárogtattak most pár rövid képkockát. Sőt, a hivatalos poszter is nyilvános.

2015. október 18. 21:48

Két rövid részletet tettek közzé a Star Wars: Az ébredő erő új előzeteséből. Az elsőn három új snittet láthatunk a három főhősről, illetve a főgonoszról; a másodikonsok-sok űrhajó száll el Rey (Daisy Ridley) feje fölött; a harmadikon Poe Dameron (Oscar Isaac) koccol le pilótaruhában Finnel (Jon Boyega). Mutatjuk a többit:

Közben a december 18-án mozikba kerülő film hivatalos poszterét is bemutatták, így néz ki:

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birak
2016. január 23. 05:31
Nem tudom ki ez, de Hayden Christensennél nem hiszem, hogy rosszabb színész lenne :)
abraxas
2015. október 20. 16:19
Most nem azért, de a ST-ben általában fajok háborúznak. Mégpedig azért, mert olyan a természetük. :-)
cutcopy
2015. október 19. 23:12
"Nem a bőrszínével van bajom" Azért hozzá tartozik, hogy az első részben még csak egyedül a Dart Vader volt fekete.. )
lavor
2015. október 19. 23:11
Hehe!:) Nem a bőrszínével van bajom, hanem azzal, hogy ez a karakter már kezd egy kicsit sok lenni, pedig még nem is láttam a filmből csak 2 előzetest meg pár képet.:) Szóval a csávó egy rohamosztagos, aki dezertál a Birodalomból, most meg már fénykardot is forgat, biztos vette a búcsúban, mert a galaxisban annyi fénykard van, meg a használata is pofon egyszerű...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!