Akciókörkép: vásároljon remek félárú sci-fiket a DiBookon

2015. szeptember 28. 17:19

Október 11-ig 30-50 százalékos kedvezménnyel árul remek sci-fi és fantasy címeket a DiBook ekönyv-áruház. A 115 cím között feltűnik Philip K. Dick, Kim Stanley Robinson, John Scalzi, Suzanne Collins, Neil Gaiman és Dan Simmons, a magyar szerzők között pedig Moskát Anita, Kleinheincz Csilla és Brandon Hackett.

2015. szeptember 28. 17:19

Ez az az ősz, amikor fel kell tankolni a virtuális és reaális könyvespolcokat: a Galaktika és az Agave akciói után most potom pénzért árulja jobbnál jobb sci-fi- és fantasy ekönyveit a DiBook október 11-ig. Az akció keretében elérhető John Scalzi Vének háborúja-sorozata, Jeff Vandermeer tavalyi trilógiája, az Éhezők Viadala-trilógia, Dan Simmons Hyperion-ciklusa, emellet Philip K. Dick, Kim Stanley Robinson, Neil Gaiman, Ray Bradbury és Iain M. Banks könyvei.

A magyar szerzők művei közül többek között Trenka Csaba Gábor Egyenlítői Magyar Afrika című alternatív történelmi regénye, Moskát Anita szerkesztőségünk által körülrajongott Horgonyhely című könyve, Brandon Hackett időutazós kötetei, Kleinheincz Csilla Üveghegy-könyvei, illetve Nemere István, Juhász István és Buglyó Gergely művei érhetőek el.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!