Várni kell a digitális Potter-könyvekre

2011. október 04. 10:00

Októberről a jövő évre halasztották a Harry Potter-regényfolyam e-könyves változatának kiadását - közölte a Pottermore honlap.

2011. október 04. 10:00

J. K. Rowling a Pottermore honlapon keresztül fogja forgalmazni hétkötetes regényének elektronikus változatát. A Harry-Potter-saga e-könyves verziójának megjelenését korábban októberre tervezték, de végül a jövő évre halasztották a forgalmazást.

A regisztrációkat október végétől fogadják, a beígért online bolt azonban csak 2012 első felében nyílik. Harry Potter kalandjaiból világszerte 450 millió kötetet adtak el nyomtatásban, de e-formátumban eddig nem került forgalomba a regényfolyam. A honlap elárulta, az e-könyvek az összes népszerű e-olvasóval - mint az Amazon Kindle, a Sony Reader vagy az Apple iPad - kompatibilisek lesznek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!