Nemzetközi zsűri bírálja a magyar borokat

2011. március 25. 11:20

A nemzetközi borszakma és Magyarország legnevesebb ítészei előtt mérettetik meg magukat a magyar borok a XII. Pannon Bormustrán. Április 20-ig lehet nevezni a Sziget által szervezett versenyre.

2011. március 25. 11:20

„Jelentős újításokkal, a legkiválóbb nemzetközi szakemberek közreműködésével, új szervezői és szakmai háttérrel rendezik idén a hazai borok legszínvonalasabb megmérettetését, a XII. Pannon Bormustrát” - mutatta be az idén a Sziget által szervezett pannonhalmi rendezvényt Szepsy István, a Pannon Bormíves Céh elnöke.

Idén két hazai szakember, Kató András és Mészáros Gabriella mellett hat nemzetközi szaktekintély vesz részt a zsűrizésben, Caroline Gilby MW-től Isabelle Legeron MW-n és John Szabo MS-en át Ronn Wiegand MW-ig, akik elvégezték a világ legmagasabb szakmai tudásszintjét jelentő Master of Wine vagy Master Sommelier képzést. A zsűri tagja lesz még Andreas Larsson sommelier-világbajnok, valamint Matt Kramer, a világ legismertebb bormagazinja, a Wine Spectator sztárszerzője is, írja az Index.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dodóbá
2011. március 25. 19:11
Gerendainak semmi nem elég. Tipikus magyar karrier! (Még a jobbak közűl) Felkapaszkodni az éhbérért játszó tehetséges magyar előadókból. Meggazdagodni a magyar fiatalokból. Lesápolni mindenkit akit közel akar jönni a tűzhöz (Lásd: sziget vendéglátósok - persze őket sem kell félteni!) És most a Magyar borászokon is keresni egy kis pénzt. Persze tudom: ehhez is tehetség kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!