Sírni kezdett a baba a repülőn, amit egy férfi nehezen viselt, aztán a baba csak sírt és sírt – a többi történelem (VIDEÓ)

2023. április 20. 06:39

Mondjuk egy órán át türelmes volt.

2023. április 20. 06:39
null

Eltörött a mécses egy repülőn utazó babánál, ami, valljuk be: megesik. Viszont az már igazán ritka, hogy egy férfi emiatt így kijöjjön a sodrából.

Úgy tudni, a csecsemő nagyjából egy órája sírt, amikor az utas idegei felmondták a szolgálatot. A férfit a kérdésre, hogy miért cirkuszol, csak annyit válaszolt: mert a csecsemő is cirkuszol.

A videó alatt egyebek közt ilyen kommentek gyülekeztek: „Mégis mit várt? Azt, hogy a személyzet kihajítja a gyereket az ablakon?” 

@mjgrabowski

 

original sound - bad_ideas_galore

Nyitókép: Pixabay

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2023. április 21. 06:01
MI LETT A MANDINERBŐL? ÖSSZERAKTÁK A STORY MAGAZINNAL?
Harula
2023. április 20. 20:08
Én pár éve a mögöttem ülő síró holland kislánynak énekeltem negyedmagammal altatódalokat. :-)))) A kiscsaj is vagy 20 perce bőgöttmár mikor mondtam hogy bakker énekeljünk neki, mert nem bírom tovább. Max lesz miért bőgjön..... A kislány fél percen belül tátott szájjal bámult ránk, amikor Kispált, quimbyt, 30Y-t énekeltünk lassított altatózenei verzióban. A körülöttünk ülők közül volt akinek kijött a könnye a nevetéstől. A austrianes légiutaskísérőktől meg kaptunk egy pohár bort :-))) Egyébként fül-orr-gégészek nem ajánlják 3 éves kor alatt a repülést, mert a gyerekeknek ez középfület és a szajüreget összekötő csatornacska annyira kicsi hogy hirtelen légynyom ásváltozaskor akár a dobhartyajuk is berepedhet mert nem tud a nyomas a középfülben kiegyenlítődni
pragmatika
2023. április 20. 19:35
"Elmebetegek még azokat szidják, akik elvárnák a normális viselkedést és a normális szolgáltatást." A csecsemők részéről bizony a sírás normális viselkedésnek számít, azzal jeleznek, ha szomjasak, éhesek, fáradtak stb. Ahogy a szülők részéről is normális viselkedésnek számít, ha magukkal viszik a kicsijüket, egyszerűen mert maguk mellett akarják tudni. A szülők feladata, hogy ilyenkor valahogy lenyugtassák a gyereket. Ami a nem normális viselkedés kategóriájába tartozik, az szerintem a nigger fröcsögése volt.
pragmatika
2023. április 20. 16:22
A repülő ilyen. Erre számítani kell. Egy utastérben vannak sokan. (Nem minden szülő tudja otthon hagyni a gyerekét több napra.) Nekem is volt már ilyen élményem. Aki erre nincs felkészülve, és nem bírja, utazzon vonattal, vagy (és) hajóval, saját kabinnal. Másrészről, a szülőnek, már tapasztalatból kéne tudnia, hogy mi nyugtatja le a gyereket. El kéne nyomnia az idegességét, (minden ember ideges kicsit (vagy nem kicsit) felszállás előtt) és lenyugtatni a gyerekét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!