Penészes és rovarlábas burgereket kapnak az oroszok a McDonald'sot felváltó gyorséttermekben

2022. július 07. 09:43

Elegük van az oroszoknak a McDonald’sot koppintó orosz gyorsétteremlánc szendvicseiből.

2022. július 07. 09:43
null

Mint ismert, a McDonald's is kivonult az orosz piacról, miután Oroszország lerohanta Ukrajnát. Az amerikai gyorsétteremlánc eladta oroszországi üzleteit, amelyek helyét átvette a McDonald’s orosz változata, a Vkuszno i Tocska (magyarul: Finom, és pont).

A koncepció szerint a Vkuszno i Tocska éttermekben kapható ételek többnyire a McDonald’s termékei új marketing, új logó alatt értékesítve. Csakhogy az orosz McDonald’sban nem sikerül biztosítani a megszokott színvonalat: a Daily Mail tudósítása szerint a vásárlók penészes zsemlékről panaszkodnak, valamint arra, hogy rovarlábak is kerültek a burgerekbe.

Nyitókép: YouTube

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kubota
2022. július 08. 17:12
Manapság úgyis mindenhol ajánlott a tücsök-bogár, húsmentes hús, vega szar evés, mert a majd' 8 milliárd fattyú földlakónak lassan már nincs mit zabálnia. És természetesen nem Európa (ahol az önostorozást erőltetik) tehet a túlnépesedésről...
kubota
2022. július 08. 17:08
A címhez: miért, az eredeti jobb? :D
Lajoss
2022. július 07. 16:00
Ez így rendben is van.
DoomGuy
2022. július 07. 14:33
"a Daily Mail tudósítása szerint" Ja, akkor jó. :-P
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!