Így búcsúznak az orosz McDonald’s dolgozói

2022. március 14. 09:31

Jó hangulatban teltek az utolsó percek.

2022. március 14. 09:31
null

Ukrajna orosz megszállása óta rengeteg nemzetközi cég döntött úgy, hogy kivonul Oroszországból, így hangsúlyozva szolidaritásukat Ukrajnával. A világ egyik legnnagyobb gyorsétteremlánca, a McDonald’s is követte ezen gigavállalatok példáját.

Az amerikai franchise rendkívül népszerű volt, 850 üzlettel és 62 000 alkalmazottal voltak jelen Oroszországban.

Egy Twitterre felkerült videón most azt is láthatjuk, hogy a szentpétervári McDonald's alkalmazottjai hogyan búcsúznak munkahelyüktől.

Nyitókép: Voisin / Phanie / AFP

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2022. március 14. 22:08
Semmi bajom nincs a McDonaldsszal, néha zabálok ott valamit. Ezek külsődleges dolgok, nem a konzumidiotizmus a globalizáció legnagyobb rákfenéje.
nempolitizálok
2022. március 14. 13:48
Nincsenek elkeseredve, szar fizuért bármelyik büfé alkalmazza őket és ebédszünetben nem kell örökké csak a gagyi hamburgert kaájálniuk.
luisbathhelena
2022. március 14. 12:41
Ahogy írták: a meki, youtube, apple, facebook, pornhub stb kivonulásával egy egészségesebb és mentálisan fejletebb országot hagynak hátra :) Nagyon remélem a háború után a büdös életben nem engedik őket vissza :) A Coca-Cola meg a Pepsi maradt ha jól tudom, a profit mindenek fölött. Na ők még leléphetnének.
Reszelő Aladár
2022. március 14. 12:39
Majd kíváncsi leszek, hogy a nyugati most lelépő vállalatok mekkora leírásokat szenvednek el. Csak a Meki legalább 1 milliárd dollár értékű befektetését hagyja most ott. Visszakapni meg nem fogja. Persze nagy cég meg ilyenek, de a pénzt nem ők nyomtatják, a kamatokat nekik is fizetni kell. Ilyenkor sok embernek ugrik a bónusza, lefaragnak egy csomó költséget. És ez csak 1 cég. A Zara is be bukhat pár bérleményt és pár millió értékű rongyrakást. De egy autógyár?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!