Felgyújtotta magát egy fiatal férfi a strasbourgi katedrális előtt

2021. november 17. 07:05

A férfinek állítólag pszichés problémái vannak.

2021. november 17. 07:05
null

Felgyújtotta magát egy fiatal férfi kedden este a strasbourgi katedrális előtti téren.

Egytucat tűzoltót riasztottak

a város turisztikai látványosságának számító katedrálishoz. A 27 éves férfit súlyos égési sérülésekkel kórházba szállították, majd még az este folyamán a kelet-franciaországi Metz városában működő, égési sérülésekre szakosodott egészségügyi központba helyezték át. A strasbourgi prefektúra szerint a férfi egy olyan létesítményből szökött el, ahol pszichés problémái miatt kezelték.

(MTI)

MTI Fotó: Sándor Katalin

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APA152
2021. november 17. 20:06
Azért ez a "pszichés betegség"is rasszista . Mert van amikor egy muszlim "pszichés"belerohan a tömegbe,és gyilkol. A másik pedig (mint a példa is mutatja) ez a fiatal ember,aki felgyújtotta magát. Most már csak félve merem megkérdezni,hogy a muszlim "pszichés beteg"az miért nem magát gyújtja fel soha sem?
kulakman
2021. november 17. 14:13
Jártam benne , szép épület!
Rasdi
2021. november 17. 13:32
Ami azt illeti, én minden vizsgálat nélkül is biztos vagyok benne, hogy "pszichés problémái vannak". Nem csak állítólag. A pszichés problémák akkor is fennállnak, ha bármilyen aktuálisan felmerült problémák vezettek ide, de akkor is, ha esetleg ős is valamilyen "szent cél" érdekében "figyelemfelkeltés" címén tette.
Dr. Greta Grünberg
2021. november 17. 11:50
Lehet, hogy jobb lett volna az újratákolás helyett a lebontás mellett dönteni, mintsem öngyilkosjelültek és mártírok járjanak oda gyújtogatni magukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!