Arnold Schwarzenegger idiótának tartja az oltásellenes embereket

2021. augusztus 12. 22:13

Amilyen természetes az, hogy a piros lámpánál megáll az ember, úgy annak is természetesnek kell lennie, hogy tartjuk a távolságot, kezet mosunk, maszkot hordunk, beoltatjuk magunkat – mondta a színész a Vanity Fairnek adott interjújában.

2021. augusztus 12. 22:13
null

Bár sokan állítják, hogy az USA szabad ország, ezért szabadon dönthetik el, hogy viselnek-e maszkot vagy sem, ugyanakkor csak „közös erővel és a szabályok betartásával lehet felvenni a harcot a koronavírussal szemben.” – mondta a Vanity Fair-nek adott interjújában Arnold Schwartzenegger.

„Úgy gondolom, hogy pofonegyszerű az egész, olyan ez, mint a jelzőlámpák a kereszteződésekben. Ha pirosra vált, akkor megállsz, mert ezt jelzi neked, ha átmész, akkor jó eséllyel megölhetsz embereket. A koronavírus ellen hozott korlátozásokra is így kéne tekinteni, hogy ezek olyan szabályok, amiket nem csak mások, de saját érdekünkben is érdemes betartani" – állítja Schwarzenegger.

„Amilyen természetes az, hogy a piros lámpánál megáll az ember, úgy annak is természetesnek kell lennie, hogy tartjuk a távolságot, kezet mosunk, maszkot hordunk, beoltatjuk magunkat” – mondta az interjúban hozzátéve, hogy bár mindenkinek szíve joga, hogy ne hordjon maszkot, vagy ne oltakozzon, de aki ezt teszi, „az egy idióta.”

Fotó: ALEX HALADA / AFP

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2021. augusztus 16. 14:08
Arnold Schwarzenegger pedig szerintem egy idióta fasiszta köcsög.
satman11
2021. augusztus 15. 11:46
"...szót ejtett Donald Trumpról is, akiről azt mondta, „egy bukott vezető”, aki a legrosszabb elnökként vonul be a történelembe....” Schwarzenegger pont olyan idióta és debil, mint demokrata haverjai...egy brancs...
Rugo
2021. augusztus 13. 15:23
Ez az egybites vadbarom két mondat között nem tud összefüggést felállítani: - Izrael és Amerika (és Izland) a világ legbeoltottabb országai, főleg Pfizer, Moderna vakcinákkal. - Az oltás-rezisztens delta variáns Amerikában és Izraelben (és Izlandon) terjed a legjobban.
rókabácsi
2021. augusztus 13. 11:32
de csak addig! amig meg nemhalnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!