Életfogytiglanra ítéltek két drogcsempészt Egyiptomban

2018. október 18. 08:51

Egy kiló ecstasyt próbált két holland Egyiptomba juttatni.

2018. október 18. 08:51

Életfogytiglani börtönnel sújtott két holland kábítószercsempészt szerdán egy egyiptomi bíróság – közölte az al-Jaum asz-Szabía helyi internetes hírportál az ügyészségre hivatkozva. A vádhatóság szerint a holland állampolgárok hozzávetőleg egy kilogramm MDMA-t (metiléndioxi-metamfetamin), közismert nevén ecstasyt akartak bevinni Egyiptomba.

Az ügyészség közölte azt is, hogy a 38 és 40 éves férfit egyiptomi kommandósok fogták el tavaly áprilisban Hurgada üdülőváros repülőterén. A drog egy részét a csomagjaikban találták meg az egyiptomi hatóságok, de a két férfi alapos átvizsgálása fényt derített arra, hogy a kábítószer jelentős hányadát lenyelték, és a gyomrukban próbálták bevinni az országba. Egy helyi klinikában a csempészek gyomrából összesen egy kilogrammnyi kábítószert távolítottak el.

A két holland által becsempészni próbált ecstasy értéke átszámítva közel 15 millió forint volt. A közel-keleti arab ország törvényei szerint az életfogytiglani börtön 25 év szabadságvesztést jelent.

(MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AprilEsparza
2018. október 18. 12:12
A legjobb online munkahelyek ..... Az otthoni online otthoni vállalkozásokat kínáló cég hetente több, mint 9576 dollárt kereshet, röviddel több órányi munka után. Csatlakozzon hozzánk, és látogasson el honlapunkra további részletekért ... Így kezdtem ... >>>>>> http://www.Money47.Com
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!