Coloradóban még az erdélyinél is aggasztóbb a medve-helyzet

2017. június 30. 13:22

Egy coloradói nő nem volt elég gyors, így a garázsajtón az autóval együtt a medve is bement.

2017. június 30. 13:22

Coloradóba is rendszeresen bejár egy medve, sőt, miután az állat fagyit lopott egy környékbéli fagyizóból, betért az egyik lakó garázsába is.

A garázs tulajdonosa, Denielle Backtrom ugyanis hazatértekor nem zárta be időben a garázsajtót, így az autó mellett a medve is beiszkolt az épületbe. A nő nem esett pánikba, kiabált, dudált, hogy elkergesse az állatot, de a medve sem zavartatta magát.

A coloradói vadőrség ezek után úgy döntött, hogy a medve túl barátságos az emberekkel, ezért veszélyes, tehát kha hasonló eset történik, el kell altatni. „Ez a végső eset. Utáljuk ezt tenni, de az emberek biztonsága és egészsége elsőbbséget élvez, és amikor veszélyessé válnak, nincs más választásunk” – mondta a vadasparkokat felügyelő szervezet szóvivője.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phötön
2017. július 01. 00:58
Én hallottam egy másfajta medve történetet is: https://www.youtube.com/watch?v=D77FEz-O8FE Egy fickónak a medve megkíváta az ölebét, mire az első felháborodásában pofán verte a medvét.
Akitlosz
2017. június 30. 20:31
"a medve túl barátságos az emberekkel, ezért veszélyes," Aha. Tehát a barátságos medve a veszélyes? Talán veszett vagy mi? A vérszomjas emberevő medve meg a nem veszélyes? Igaz ami igaz, emberben is a barátságos a gyanús. Biztos valami rosszban sántikál, hátsó szándéka van. De medvéből nem nézem ki az ilyen hozzáállást.,
Akitlosz
2017. június 30. 20:27
Talán a Medve Párt is indul jövőre a választáson vagy mi ez a medveellenes lejárató kampány mostanában?
Akitlosz
2017. június 30. 20:25
Nem agasztóbb. A főhős egy fekete medve, nem barna, nem szürke, fekete. Még annyira sem veszélyes az emberre, mint a nagyobb rokonai. A medve a videón semmilyen veszélyes, barátságtalan dolgot nem tesz. Viszont ha vacsorával kínálnák akkor azt nem utasítaná vissza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!