Donald Trump is jó egészségnek örvend

2016. szeptember 15. 19:13

Donald Trump „egészsége kiváló”, és elegendő ereje van ahhoz, hogy végigvigye ezt a „példa nélkül álló és nehéz kampányt” – derült ki a republikánus elnökjelölt csütörtökön nyilvánosságra hozott orvosi jelentéséből, melyet Harold Bornstein végzett, aki 36 éve Trump orvosa.

2016. szeptember 15. 19:13

republikánus elnökjelölt, Donald Trump is egészséges – derül ki a csütörtökön délelőtt nyilvánosságra hozott orvosi jelentésből.

A republikánus elnökjelölt kampánya tette közzé a részletes orvosi jelentést, amely szerint Donald Trump legutóbbi általános vizsgálatára a múlt pénteken került sor, s a leletek szerint az üzletember „kiváló egészségnek” örvend.

A vizsgálatokat az a Harold Bornstein végezte, aki 36 éve Trump orvosa. A Trump-kampány közleményben tudatta, hogy a vizsgálat valamennyi részletes eredményét nyilvánosságra hozza, s ebből kiderül, hogy Trump „egészsége kiváló, és megvan az ereje ahhoz, hogy megszakítás nélkül végigvigyen egy példa nélkül álló és nehéz kampányt, - ami még ennél is fontosabb - ellássa az Egyesült Államok elnökének különlegesen megterhelő munkáját”.

Trump egyébként csütörtökön este szerepel a CNN hírtelevízió „Dr. Oz show” című híres műsorában, amelynek szerkesztő-műsorvezetője, Dr. Mehmet Oz az egészségi állapotáról kérdezi a republikánus elnökjelöltet. A műsort felvételről sugározzák, a felvétel szerdán este készült, és sok információ már kiszivárgott róla. Például az, hogy Trump milyen diétát követ, hogy nem végez rendszeres testmozgást (kivéve a golfot), s hogy az utóbbi időkben csökkent a koleszterinszintje is. A műsorban Trump nemcsak a saját egészségéről beszél, hanem a többi között a zika-vírus elleni küzdelem fontosságáról és új, családpolitikai javaslatairól.

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!