Éjjel is összecsaptak Baltimore-ban

2015. április 29. 10:05

A kijárási tilalom ellenére is összecsaptak a tüntetők a rendőrökkel és a Nemzeti Gárdával az amerikai Baltimore-ban.

2015. április 29. 10:05

Az éjszakai kijárási tilalom ellenére folytatódtak rendőrségi fogdában elhunyt fekete férfi hétfői temetése után kitörő zavargások Baltimore-ban.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brókerkormány
2015. április 30. 08:03
greyhound A US-ben nincs rasszizmus. Újra leírom, nincs rasszizmus. Megnevettettél Még az 1970-es években is csak hátul utazhattak a négerek a buszon. Ha egyáltalán felszálhattak ha volt rajta fehér
KannibálTatárÚr
2015. április 29. 19:42
Magyarországi teendők: Az emberjogi szervezetek és filozófusok - élükön Heller Ágnessel - elitélik az USA-ban dúló rasszizmust; A magyar kormány Jóbarátot ideiglenes nagykövetnek nevezi ki; Jóbarát megszervezi az amerikai tüntetéseket és a fegyveres ellenállást a rasszistákkal szemben; A magyar kormány az USA kormányával szemben megtorló intézkedéseket vezet be, de ezek az intézkedések nem érinthetik az amerikai népet, aki jó barátunk.
foton
2015. április 29. 19:38
Közben még az is kiderült, hogy Baltimore-ban van százalékarányban a legtöbb heroinszenvedélyű egyed az egész egyesült államokban. 10%-a a város népességének. "Baltimore City is grappling with a massive heroin problem, which is so severe new statistics show Baltimore has the highest rate of heroin addiction in the country."
pitypang1125
2015. április 29. 18:44
Nemsokára szerte Európára is ez vár!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!