Putyin unokatestvére is felkerült a britek szankciós listájára

2022. június 30. 06:09

Mellette Oroszország második leggazdagabb emberét is korlátozták.

2022. június 30. 06:09
null

Az Egyesült Királyság külügyminisztériuma szerdán jelentette be, hogy újabb szankciókat léptet életbe az orosz elnök belső körével szemben – értesült a BBC.

Az intézkedések egyik célpontja Anna Civileva, Putyin unokatestvére, egy nagy szénbányászati holding, a Kolmar-csoport elnöke, a másik pedig Vlagyimir Potanyin, Oroszország második leggazdagabb embere és Putyin kulcsfontosságú támogatója.

Mindkettejük esetében teljes vagyonbefagyasztást és utazási tilalmat rendelt el a kormány

– írta a hírportál.

Már több mint 120 vállalkozás működését korlátozták

A brit kormány közleményéből kiderült, hogy a szankciók célja az orosz háborús gépezet gyengítése. Mint ismert, Oroszországot eltiltották a brit trösztök szolgáltatásaihoz való hozzáféréstől is.

Az Egyesült Királyság által bevezetett szankciósorozat részeként több mint ezer személy és több mint 120 vállalkozás működését korlátozták illetve fagyasztották be – emlékeztetett a BBC.

Nyitóképen Anna Civileva, az orosz elnök unokatestvére. Fotó: Képernyőfotó

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2022. június 30. 15:01
Az intézkedések egyik célpontja Anna Civileva, Putyin unokatestvére, Civil sem kivétel az alkotmány nélküli polgári monarchiában.
lyon
2022. június 30. 15:00
Idióták serege ez az egész. Szankciós agyhalott köcsögök mind.
LancelotDuLac
2022. június 30. 12:50
Így első ránézésre beleengedném a szájába a cuccomat
szalard
2022. június 30. 11:39
Gondolom Putyin kutyája is rajta van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!