Karácsony Gergelynek még október 23-áról is a stadionok jutottak eszébe

2019. október 23. 21:21

Több rendelőre és CT-re, kevesebb kilakoltatásra és stadionra van szükség – mondta Karácsony Gergely ünnepi beszédében.

2019. október 23. 21:21

A tiszta levegő, tiszta szív és tiszta kéz programját hirdette meg október 23-ai ünnepi beszédében Budapest új főpolgármestere szerdán a Városháza megnyitott parkolójában.

Karácsony Gergely arra kérte a fővárosiakat, hogy tegyék Budapestet Kelet-Közép-Európa legélhetőbb és legzöldebb városává, a köztársasági eszme bátor támogatójává.

A főpolgármester kijelentette: a budapestiek október 13-án visszavették a várost, de nem azért, hogy kisajátítsák, hanem azért, hogy visszaadják a fővárosiaknak.

Ahhoz, hogy Budapest legyen a térség legélhetőbb és legzöldebb városa, több emberségre, szolidaritásra, bölcsődére, rendelőre és CT-re, kevesebb kilakoltatásra és stadionra van szükség – mondta Karácsony Gergely.

(MTI)

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2019. október 24. 14:22
“ Karácsony Gergelynek még október 23-áról is a stadionok jutottak eszébe...” írják. Az hagyján. Orbán a zsebkendő sarkára kötött csomó helyett viszont közpénzből épített stadionokat használ. MINDEN csak arról jut eszébe.
Harangláb
2019. október 24. 12:51
Ez vegytiszta pr-kormányzás, ami mindenféle átgondolt, rendszerbe foglalható mögöttes tartalom nélkül néhány szlogenre épül. Kiszámítják, hogy melyik szlogenre melyik réteg reagál, és ez akapján állítják össze a mixet... A stadionok bele lettek égetve a köztudatba, mint anno az Ezüsthajó...
zakar zoltán béla
2019. október 24. 10:32
Nyírtass zöldebb, bújj haza!
zakar zoltán béla
2019. október 24. 10:31
Nyírtass zöldebb, bújj haza!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!