Gasztrosiker: idén is magyar a világ legjobb chiliszósza

2019. február 25. 15:34

A nagymarosi chilimester szószai két díjat nyertek az idei Louisianai The World HotSauce Awardson.

2019. február 25. 15:34

A vasarnap.hu készített interjút Nagy Gáborral, aki másodszor vett részt a világversenyen. Mint elmondta, a tavalyi mézes whikey-s BBQ szósz aranya, illetve a klasszikus extraerős Hot pepper chiliszósz ezüstje után idén egy sörös mangós habanero chiliszósz, az Ale mango habanero kapott aranyat, ezt – az elmondása szerint friss gyümölcsös, a komlótól kissé fanyar és visszafogottan csípős szószt – a Zip’s Brewhouse sörkészítő céggel együttműködve hozta létre.

Mint azt többek között kifejti az interjúban, a szószok általában egy koncepció alapján születnek meg, saját ízlése szerint, amin ha szükséges, akár évek során is finomít, tökéletesít. Ez annyira jól megy neki, hogy az utóbbi három évben nem volt olyan verseny, ahonnan ne hozott volna hozza arany- vagy ezüstérmet.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2019. február 26. 11:39
Ezt én is tanúsíthatom. Piszok erős és finom a Gabko csiliszósz. A Hot Pepper Sauce kaptam és még eltart egy darabig.
Csomorkany
2019. február 25. 18:51
Nagy király a fickó, egyszer vettem tőle szószt, mondjuk egy félévig bírta, nem tudtam megenni, mert brutálisan erős volt, de azóta is keresem az újabb adagot.
Huffnágel Pista
2019. február 25. 18:48
FÉRFI!!!
kisgul
2019. február 25. 16:35
Hát ez nem semmi, Gratulálok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!