Az önkiszolgáló menza nem étterem

2019. január 08. 17:20

Kettős mércének tartjuk, hogy az ellenzéki képviselők az országgyűlési menza árképzése ellen, ahol maguk is étkeznek, nem tiltakoznak.

2019. január 08. 17:20
Miniszterelnökség

„A Karmelitában működő önkiszolgáló menza bérlőjének kiválasztása nyilvános pályáztatás útján valósult meg. Az értékelés legfontosabb szempontja a megajánlott bérleti díj összege volt.  A nyertes pályázó havi 2.54 millió forint bérleti díjat ajánlott.

A Karmelita épületében dolgozó munkatársak napi étkeztetését – több közigazgatási intézményhez hasonlóan – ez az önkiszolgáló konyha látja el.

Az önkiszolgáló menza nem étterem. Az üzemi konyha kínálatában kisebb adagokat szolgálnak fel és az ételkínálat is korlátozott.

A Karmelita hivatali étkezője hasonló árképzéssel dolgozik, mint a parlamenti képviselők étkeztetését ellátó Országház Étterem, ahol egy kétfogásos menü ára 780 forint.

Kettős mércének tartjuk, hogy az ellenzéki képviselők az országgyűlési menza árképzése ellen, ahol maguk is étkeznek, nem tiltakoznak, a Karmelita épület menzájának árszabását viszont kritikával illetik.

Várkapitányság Zrt.

Kiadó: Miniszterelnökség”

(OS-MTI)

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2019. január 09. 17:11
ala hablil halwalab Coca-Cola?
n0ri68
2019. január 09. 08:12
Baromira unom ezt a témát. Belátom, ezzel sok alacsony intelligenciájú szavazót el lehet érni, de akkor sem az az eget rengető probléma, amin lovagolni kéne.
Negue
2019. január 09. 01:42
"Kettős mércének tartjuk, hogy az ellenzéki képviselők az országgyűlési menza árképzése ellen, ahol maguk is étkeznek, nem tiltakoznak." Azért hallgatnak mert ilyen "gerincesek". A szart csak másra szeretik kenni. Azt, hogy ők is fillérekért esznek, azt diszkréten elhallgatják. Ezzel együtt azért meghökkentőnek tartom ezeket a "politikusi menüárakat"! Szóval, azért a látszat kedvéért is illene a dupláját fizetni a T. ház politikusoknak, ha már a nem szégyellni való képviselői bevételeik mellett, legalább egy átlag menü árát kifizetnék, amit egy átlag ember, egy átlag magyar menzán!
Gery Greyhound
2019. január 09. 00:53
Engem sokkal jobban érdekel, hogy a "várkapitányság zrt" az mégis mi a faszom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!