Több ész, jobb sperma

2011. szeptember 22. 11:02

Amerikai kutatók felfedezték, hogy a magasabb intelligenciájú, okos, szórakoztató férfiaknak egészségesebbek ivarsejtjeik vannak.

2011. szeptember 22. 11:02

Az Új-Mexikói Egyetem tudósai 400 vietnámi veteránt vizsgáltak, akik amellett, hogy spermájukat adták a teszthez, szellemi tesztet is kitöltöttek. A sperma minősége és a szellemi szint között egyértelmű összefüggés jött ki: annál jobb az előbbi, minél magasabb eredményt értek el a teszten.

Geoffrey Miller professzor a brit Metro újságnak elmondta: „A nyelv, a humor és az intelligencia mindkét nemnél azért alakult ki, mert mindkét nem számára szexuálisan vonzó”. Az amerikai kutatók úgy gondolják, hogy a férfiak azt üzenik humorukkal a nőknek, hogy génjeik egészségesek.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. szeptember 24. 14:10
Jellemzően az összes fenti posztoló megbukott. A hír az egészséges ivarsejtekről szól, ami önmagában nem jelenti azt, hogy az ivarsejt, mint hordozó funkciójú sejt ne vihetne át retardált örökítőanyagot. Maximum egészségesen és gyorsan juttatja tovább a hülye géneket.
Soma
2011. szeptember 23. 22:20
A sok ideges balingernél humoros postások teljesíthetnek szolgálatot!
gross
2011. szeptember 23. 22:08
Nem lehet, hogy közös ok rejlik mindkét jelenség mögött: jobb magzat-gyerekkori tápanyagellátás, kevesebb stressz...? Így jobban fejlődött ki az agy - és a herék is.
GY. F.űegér
2011. szeptember 23. 21:56
Ehem, ehem... :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!