Megvan 2010 legjobb csaja

2010. május 12. 12:25

Kate Perry lett az év legszexisebb nője a Maxim magazin listáján. A szupermodelleket is verő énekesnő olyan neveket utasított maga mögé, mint Scarlett Johansson, Jessica Alba vagy Angelina Jolie.

2010. május 12. 12:25

Katy Perry sikeres énekesnő, vicces személyiség, ráadásul szexepiljének köszönhetően ő lett az egyik legnagyobb férfimagazin, a Maxim listavezetője. A tavalyi győztes, a Doktor House-ból ismert Olivia Wilde csupán 20. lett a magas tesztoszteron-szintű újság idei listáján. Vele ellentétben az I Kissed a Girl és Hot N Cold slágerek előadója a tavalyi TOP 10-ből hiányzott.

A tavalyi TOP 10-ből csak Megan Fox maradt az első 10 között Rihannával együtt. Bar Refaelinek, Malin Akermannak, Mila Kunisnak, Eliza Dushkunak, Adriana Limának, Jordana Brewsternek és Jennifer Love Hewittnak át kellett adnia helyét más jó nőknek.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sergei
2010. május 15. 21:26
Lehet, hogy énekelni nem tud, de jól néz ki. És legalább nem egy piszkafa.
WonderCsabo
2010. május 12. 17:54
Nem értem miért ő lett az első. Meg énekelni se tud, hallatszik a live felvételeken, de most nem ez számít. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!