Rendőrök élesztettek újra egy férfit egy budapesti villamosmegállóban

2024. április 11. 17:40

„Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!” – írta a mentőszolgálat.

2024. április 11. 17:40

Nyitókép: illusztráció, forrás: Facebook

Szerdán a fővárosban egy 60 év körüli férfi éppen a villamosra várakozott, amikor egyik pillanatról a másikra rosszul lett – számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat keddi Facebook-közleményében. A férfi azonnal összeesett, de többen is a segítségére siettek, közöttük két rendőr. ”

Az OMSZ közleménye szerint a szakemberek kiérkezéséig a jelenlévők megvizsgálták a férfit, aki ekkor már nem lélegzett, így telefonos utasítások alapján megkezdték újraélesztését és egymást váltva küzdöttek a beteg életéért. Rámutattak, hogy a mentősök perceken belül a helyszínre értek és folytatták az életmentést, ami az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően sikerre vezetett. A férfit kritikus állapotban szállították kórházba.

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:46
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­­ö­­g­ö­s­­ ­­­l­­á­­­n­­y­­­o­­­k­ ­­­v­­á­­­r­n­­a­k­­­ ­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!