Kik állnak Magyar Péter mögött? Itt a lista azokról, akik támogatják a baloldal legújabb reménységét

2024. április 19. 13:47

„Friss erők! Új időknek új dalai!” – írta a téma kapcsán Hont András egy korábbi bejegyzésében.

2024. április 19. 13:47

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Bár az ellenzék legújabb reménységének kikiáltott Magyar Péter határozottan cáfolja, hogy a baloldal szolgálatában állna, megvizsgálva a mögötte álló erőket, aligha juthatunk más következtetésre. Hont András publicista például egy egész névsort hozott nyilvánosságra azzal, hogy Facebook-oldalán bemutatta a V21 csoport április 10- i üléséről szóló hivatalos dokumentumot, amin a teljesség igénye nélkül a következő nevek szerepelnek:

Balázs Péter, Bárándy Péter, Bod Péter Ákos, Holoda Attila, Jeszenszky Géza, Kajdi József, Katona Tamás, Pálinkás József, Pusztai Erzsébet, Raskó György és Gábor Péter. 

Ahogy korábbi cikkünkben mi is megírtuk, a Bajnai Gordon nevével fémjelzett datadatos csapat is megjelent Magyar mozgalma körül, mindez hivatalos oldaluk adatvédelmi tájékoztatójából derült ki. A volt baloldali miniszterelnök köre azzal próbálta elrejteni a szerepét, hogy átnevezték osztrák leányvállalatukat.

Ismert: a nemzetközi cégcsoport magyarországi vállalkozása Gyurcsány Ferenc korábbi tanácsadójának, Dessewffy Tibornak, valamint Bajnai Gordon volt miniszterelnöknek, Szigetvári Viktor korábbi államtitkárnak és Ficsor Ádám korábbi titokminiszternek az érdekeltségébe tartozik.

Ezt is ajánljuk a témában

De beszámoltunk arról is, hogy Magyar Péter 2024. március 15-ei rendezvényét olyan személyek biztosították, akik Köves Zoltánhoz kötődnek. Köves a biztonsági szakma jól ismert, számos baloldali kötődéssel rendelkező szereplője korábban, 2022-ben a hatpárti ellenzéki összefogás kampányában két cégével is megbízásokhoz jutott, a vállalkozó érdekeltségeihez a Nemzeti Információs Központ részjelentése alapján a Korányi-féle amerikai kör dollárjainak egy része ért oda.

Ezt is ajánljuk a témában

Érdemes megemlíteni azt is, hogy a Magyar Péter által választott Tisztelet és Szabadság legfőbb emberének múltja sem olyan makulátlan, mint azt sokan láttatni szeretnék. Deák Boldizsár a rendszerváltás előtt ugyanis besúgóként, Sólyom néven írhatott jelentéseket. Legalábbis a Magyar Nemzet információi szerint Deákot még 1973 előtt, egy bolti lopás kapcsán szervezte be a Belügyminisztérium, hogy többek között Hermann István egri vállalkozóról, későbbi fideszes képviselőről készítsen jelentéseket.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­ö­g­­­ö­­­s­­ ­l­­á­­n­­y­­­o­­­k­­ ­­­v­á­­­r­­­n­­­a­­­k­­­ ­­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
catalina11
2024. április 20. 18:45
SimplyRed 2024. április 19. 15:27 Azt kellene megérteni, hogy az MP jelenség azért szól akkorát, mert bár az emberek látják, hogy mi történik az országban .." SimplyRed mesélje el, "hogy mi történik az országban"!
2024. április 20. 16:53 Szerkesztve
a sors, az idő mindent megfelelően alakít
stones1963
2024. április 20. 15:12
Horn Gábort idézve "ez egy kemény csapat" na menjenek a picsába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!