Nekünk nem külföldön fogják eldönteni, ki a főpolgármester-jelöltünk

2024. március 25. 14:52

A Budapestiek Vitézy Dáviddal járnak jól.

2024. március 25. 14:52
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

Fotó: Ficsor Márton/Mandiner

„Ugocsa non coronat.

A jelentése ennek a szállóigének az, hogy Ugocsa vármegye nem koronáz. A történészek jelentős része azt állítja, hogy ez egy valóságos alapokat nélkülöző szállóige, de mégis a jelentése egyértelmű: ellenállunk, ha helyesnek gondoljuk, akkor is, ha egyedül maradunk.
Az Európai Zöld Párt ma bejelentette, hogy Karácsony Gergelyt támogatja a főpolgármester-választáson és azt is, hogy az LMP-vel nem folytat közös kampányt az EP-választáson, mert Vitézy Dávidot támogatjuk főpolgármesternek. 

Ezt is ajánljuk a témában

Kezdjük az első állításukkal: az Európai Zöld Párt nem szokott beleszólni tagállamok önkormányzati választásaiba, most azért teszik, hogy a nyugat-európai tagpártok orbánozós kampányait védjék a liberális vetélytársaikkal szemben. Szívük joga, hogy ezt tegyék, de egy dolgot megmutat, az Európai Zöldeknek a holland, a német és az osztrák szavazók számítanak, teljesen hidegen hagyja őket, hogy mennyire zöld egy városvezetés, amely járatritkításokat akart bevezetni. 

A második állításuk nagy megkönnyebbülést okoz nekem, nem kell védenem, az európai zöld fősodor őrületeit. Amúgy sem lehetett volna közös európai kampányt véghez vinni, hiszen a nyugati zöldek az akkumulátorgyarmatosítás helyett  az elektromobilitás erőltetését választják, a gondoskodó munkában dolgozó kelet-európai nők béregyenlősége helyett pedig a nem-bináris WC-kkel foglalkoznak.

Nekünk nem külföldön fogják eldönteni, ki a főpolgármester-jelöltünk. A Budapestiek Vitézy Dáviddal járnak jól.

Hiába írnak majd nyílt leveleket, átkoz ki minket Karácsony Gergely a jó gondolkodásúak kávéházából: Ugocsa non coronat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:18
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­ö­­­g­­­ö­­s­­ ­­l­­á­n­­­y­­o­k­­­ ­­­v­­­á­r­­n­a­­­k­­ ­­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
Gullwing
2024. március 26. 12:43
Petike 2022-ben TE is támogattad karácsonyt hogy miniszterelnök legyen... 2019-ben a logótok ott virított karácsony mellett a választási kampányban. Csárdi a zöldséges hányszor vitt paradicsom palántákat Tarlósnak? Szarból vagytok.
Gullwing
2024. március 26. 12:38
A büdös lófaszt petike! A jó büdös lófaszt. Arról beszélhetnék hogy apád a vagyonára miként tetszett, hogy a nagypapinak Ungár Lajos, közgazdász, ÁVH-s őrnagy, munkásőrparancsnok, a MAZSIHISZ vezetőségének tagjának milyen szerepe volt apád milliárdjaiban.....
konyvtaros-0
2024. március 26. 11:32
Nem gondoltam,hogy valaha egyet ertek ungar peterrel de vitezyt illetoleg igaza van..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!