Karácsony szerint Vitézy akciója politikai alávalóság – a főpolgármester a Partizánban járt

2024. április 25. 20:53

„Közpolitikai értelemben a DK és a Párbeszéd programja között nagy különbség, nagy súrlódás nincs” – ismerte el közben Karácsony Gergely.

2024. április 25. 20:53

Nyitókép: Facebook 

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere a Partizán vendége volt, hogy Gulyás Mártonnal együtt mérlegeljék az elmúlt öt évet. Gulyás egyből Orbán Viktor minap elhangzott mondatával kezdett, miszerint Karácsonynak bukovári van. Erre a főpolgármester azt válaszolta, hogy „én magabiztosan nézek az elkövetkező hetek elé.”

Karácsony elárulta, melyik választást tartja fontosabbnak

Arra a kérdésre, hogy sikerül-e a megfelelő számú aláírást begyűjtenie, mennyire sikerült követni az 5 évvel korábbi tempót, a főpolgármester azt válaszolta: „az első nap megvolt a szükséges aláírás-mennyiség, ami egyébként nem olyan sok, tehát önmagában egyébként semmit nem jelent”

Az EU parlamenti választásról azt mondta: „nem csak az én hozzáállásom az, hogy az önkormányzati választást tartom a június 9-ei szempontjából fontosabbnak”, majd azért hozzátette: „az európai parlamenti választások mindig újrarajzolják a belpolitikai térképet.”

Ezt is ajánljuk a témában

Az adás során a Fideszről és a DK-ról is szó esett. Karácsony szerint kormányzati válság van, míg szerinte a „DK programja elég progresszív balos program.” Azt is kiemelte:

közpolitikai értelemben a DK és a Párbeszéd programja között nagy különbség, súrlódás nincs.”

Karácsony Gergely most nem lenne miniszterelnök

De Karácsony Gergelynek Vitézy Dáviddal és az általa felhozott BKK-rendészet ötletével és az emiatt kialakult konfrontálódással kapcsolatban már harcosabb véleménye volt.

Mint magyarázta: „én nem a javaslatot küldtem el a fenébe, hanem, a javaslat kommunikációjában és felvezetésében benne lévő kifejezetten sunyi politikai hergelést.” A főpolgármester szerint a javaslat felvezetése azzal a mozzanattal kezdődött, hogy a közösségi közlekedés nem hajléktalanszálló, és szerinte ez „ez egy politikai alávalóság”.

Én két Vitézy Dávidot ismerek. Az egyik egy közlekedési szakértő, és van a politikus-jelölt Vitézy Dávid, a kettő között nem látom a kapcsolatot.” 

Kiderült az is, hogy Karácsony Gergely most nem lenne miniszterelnök. „Közvéleménykutató voltam, és gyűlöltem azt, hogy a politikusok megnézik azt, hogy hova kell beszélni és azt mondják.” 

„Én ezt így nem tudom csinálni! És éppen ezért én nem akarok miniszterelnök lenni. Nem tudnék így beszélni ezekről a dolgokról, mert ez egy másik világ”– fogalmazott a főpolgármester.

A teljes beszélgetést – melynél a nézők többször is megjegyezték, hogy Gulyás Márton elég unalmas kérdéseket tett fel, és Karácsony Gergelynek is többet kellett volna azzal foglalkoznia, hogy mit ígért 5 éve és abból mit tartott be – alább lehet végignézni és hallgatni!


 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:13
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­­ö­g­­ö­­­s­­­ ­­­l­á­­­n­y­o­­­k­­ ­­v­­­á­r­n­a­k­­­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
pipa89
2024. április 26. 07:55
Vazze Karó Geli, a globalisták legnagyobb szívatása, hogy te a "Karácsony" vezetékneveddel beálltál baleknak jutalékért. A Purgatóriumi Geli találóbb név számodra. Purga Geli.
Greffiti
2024. április 26. 06:49
sajnos meg fogják választani. a fővárosban 130 ezer külföldi szavazhat, az mind őrá fog.
szarvas-2
2024. április 26. 05:35
"Hangember". Minden egyébre alkalmatlan-emiatt van ott,ahol. A Feri embereinek a kesztyűbábja és "magyar hangja". Pfejjjj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!