Orbán bejelentette: meglepetésvendég érkezett a Karmelitába

2023. december 18. 12:42

„A Főúr megérkezett” – írta a kormányfő.

2023. december 18. 12:42
ORBÁN Viktor

Orbán Viktor bemutatott egy „meglepetésvendéget” a Facebook-oldalán. A paripáról egy fénykép is készült, amelyen látszik, hogy megérkezett a Karmelita kolostorhoz.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2023. december 19. 09:14
Orbán Viktor igazi gesztust gyakorolt volna a baloldal irányába, ha felkéri Tüttő Katalin lovastengerészt - lószakértőt - hogy vezesse oda Erdoğan elnökhöz a mént az ajándékozási cerimónia során. "Tüttő Kata és a mén, Erdoğan elnök felé együtt mén"
lendvaiildiko
2023. december 19. 09:03
Csodálkozom, hogy a lószakértő baloldal - hisz Tüttő elvtinő lovastengerész - nem jelentkezett semmiféle haladár lóvéleménnyel. Messze áll tőlem, hogy ötleteket adjak, de esetleg össze lehetne hozni Erdoğan lovát, a Királyi Lovarda helyreállításával, illetve Orbán Viktor és Recep Tayyip Erdoğan közös királykodásával és szultánkodásával.
Obsitos Technikus
2023. december 18. 22:32
Doktorminiszterelnök úr megint megtrollkodta a sok foslékos trollt, egyelőre csak hápogásra telt tőlük, de holnapra már készülnek a vezércikkek :-D
Lajoss
2023. december 18. 22:02
Azt hittem a Putler jött…🫣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!