Nocsak: Gyurcsány Ferenc 850 ezerért bérel magának irodát, a baj csak az, hogy állami pénzből

2023. október 30. 07:48

A Demokratikus Koalíció (DK) tagjai költik legtöbbet irodabérlésre.

2023. október 30. 07:48
GYURCSÁNY Ferenc

A Blikk információi szerint az Országgyűlés képviselői közül a Demokratikus Koalíció (DK) tagjai költik legtöbbet irodabérlésre. A párt vezetője, Gyurcsány Ferenc például havi bruttó 850 ezer forintért bérel egy 124 négyzetméteres irodát a Teréz körúton. 

Ugyanezen az emeleten dolgozik Oláh Lajos, Sebián-Petrovszki László és Vadai Ágnes is, míg 

Gy. Német Erzsébet és Kálmán Olga néhány emelettel lejjebb bérelnek irodát 779 ezer forintért havonta.

Az indoklás szerint ez azért van, mert a párt központja is itt található.

Az MSZP frakcióvezetője, Tóth Bertalan öt különböző helyen tart fenn irodát összesen 813 ezer forintért havonta, többek között Szigetváron, Érden, Siklóson, Kecskeméten és Gyulán. 

Molnár Zsolt pártigazgatónak irodája van Baján, Orosházán, valamint Budapest XVII. és XXII. kerületében. A lap szerint több képviselő a helyi pártirodákra költi a rendelkezésre álló 1 millió forintos keret nagy részét.

A Fidesz a Blikk megkeresésére azt válaszolta, hogy a párt béreli a képviselői irodákat. A 199 országgyűlési képviselő összesen 215 millió forintot költhetne irodabérlésre, de valójában ennek csak a töredékét, havonta 25 milliót használnak fel. A megmaradt összegek felett pedig szabadon rendelkezhetnek a frakciók.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 03. 20:00
Suttogja hatalmi álmait szinte nesztelen, Tükör elött állva gusztálja testét meztelen. Pózol Duce stilusában, éppolyan fesztelen, Gyurcsány a nemzet átka bösz és esztelen.
Palatin
2023. november 01. 18:12
Suttogja hatalmi imáját szinte nesztelen, Tükör elött állva gusztálja testét meztelen. Pózol Duce stilusában, éppolyan fesztelen, Gyurcsány a nemzet átka bösz és esztelen.
dorkoka
2023. október 31. 23:06
Amikor politikus bűnözésről beszélünk akkor ilyenekről szólunk. Az a 800 három szakmunkás bér. Megnézném azt a háttérben hogy hogy ad vissza a főbérlő.
KBA98
2023. október 30. 17:32
Az igazság bajnoka! Hogy mik vannak? A villában már nincs hely?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!