Csattanós pofont kapott a Momentum Donáth Anna írása után, ráadásul épp a DK-s lap hasábjain

2023. október 28. 16:00

„Az beszél a hitelességről, aki a saját végzettségéről sem mondott igazat a választóinak” – szúrt oda Hajnal Miklósnak a Nyugati Fény szerzője.

2023. október 28. 16:00

„Donáth Anna a héten váratlan támadást indított az ellenzék legnagyobb pártja, a Demokratikus Koalíció ellen” – olvasható a Nyugati Fény nevű lap hasábjain megjelent véleménycikkben. A lap szerzője támadás alatt Donáth Anna napokban megjelent publicisztikáját értette, melyben

a Momentum EP-képviselője közölte: szerinte a DK súlyos gátja a kormányváltásnak.

Erről itt írtunk bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Jött is a válasz, nem is akármilyen

Az előzmények közlése után a Nyugati Fény szerzője is „támadásba” is lendült. Mint rámutatott: Donáth Anna írását a Momenum több politikusa is megosztotta Facebookon, többek között adiplomabotrányáról elhíresült Hajnal Miklós is”.

„Amíg a kormányváltásért dolgozó ellenzékben van olyan szereplő, amely az igazság kultúrája helyett – a kormányhoz hasonlóan – a hazugságon alapuló politikai kultúrát képviseli, addig nem lehet meg a kormányváltáshoz szükséges egység. Sőt, az ilyen szereplő, bármit mond is, akadálya a kormányváltásnak” – idézte a cikk szerzője Hajnal Miklós Facebook-oldalán megosztott bejegyzését, majd jött a „pofon” is.

Hajnal Miklós bejegyzése Donáth Anna publicisztikája kapcsán. Fotó: Képkocka/Hajnal Miklós Facebook-oldala

Mint a Nyugati Fény szerzője fogalmazott: „meglehetősen ironikus, amikor éppen Hajnal Miklós vádolja hazugsággal a szövetségeseit.”

A lap szerzője itt felidézte, hogy egy a 2022-es ellenzéki előválasztás hivatalos weboldalára feltöltött dokumentum igen nagy port kavart, amikor kiderült: Hajnal Miklós önéletrajza szerint nincs semmilyen felsőfokú végzettsége, így a botrány kirobbanásakor közgazdásznak sem nevezhette volna magát. Erről annak idején itt írtunk bővebben.

Ezzel éppen

az beszél a hitelességről, aki a saját végzettségéről sem mondott igazat a választóinak”

– vágott vissza a Gyurcsány-párt lapjának szerzője a Momentumnak, hozzátéve, hogy a lila pártnak „legközelebb lehet, hogy nem ártana a saját politikusain számonkérnie a hitelességet, mielőtt másokat támadna ugyanezzel.” „Enélkül elég nehéz elhinni, hogy a Momentum tényleg »az igazság kultúráját« képviseli” zárta sorait a Nyugati Fény szerzője.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 01. 22:39
Egyik kutya, másik eb.
Palatin
2023. november 01. 22:38
Hát ami azt illeti, Gyurcsány diplomája se került még elö.
Lajoss
2023. október 30. 16:03
Csattanós pofon…ne röhögtessetek… a Feri tényleg gátja a rezsimváltásnak.
khomeini
2023. október 29. 07:15
"hazudtunk reggel, délben, meg este" no és az a Pécsett elveszett diplomamunka...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!