Kocsis Máté: Kezdődik!

2023. október 27. 11:11

A Fidesz frakcióvezetője szerint egyre nagyobb baj lesz, ki kell mondani a brüsszeli elit felelősségét.

2023. október 27. 11:11

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Facebook-oldalán reagált arra a Mandiner által is közölt hírre, hogy a migránsok lövöldöztek a déli határunknál Szerbiában, amelynek az lett a vége, hogy hárman meghaltak.

„Nos, erről beszéltünk, de hiába, a brüsszeli politikusok erőltetik a migrációt, sőt tovább lazítanák a szabályokat” – írja, és szerinte egyre nagyobb baj lesz, ki kell mondani a brüsszeli elit felelősségét.

Kapcsolódó cikkek

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitóképünk illusztráció: MTI 

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2023. október 28. 11:05
Az EU vezetőinek és az EP képviselők többsége teljesen megbolondult és nem képes felfogni a döntései súlyát és következményeit. Viszont abszolút nyilvánvaló, hogy a iszlám beáramlás egy súlyosan törvénytelen cselekmény, amelynek a végső célja az európai fehér kultúra megsemmisítése, a népesség kiirtása és az Unió helyén egy muszlim kalifátus megalapítása.
koronaszepe
2023. október 27. 22:16
Én csak jelezném, hogy tökéletesen megértem a frakcióvezető urat - és Bayer urat is -, hogy nem volt képük a miniszterelnök szégyenteljes találkozója után okt.23-án Magyarországon maradni.
Tommaso
2023. október 27. 15:20
"Alapból már Szerbián kívül meg kellene állítani a barbárokat", DE ha már bejutottak Szerbiába, akkor ORBÁNNAK kellene rávennie az ottani nagy haverját, a szerb elnököt, hogy ne engedje rá a magyar határra akadálytalanul az iszlamista migránsokat. Mert Orbán saját magának vindikálja a jogot, hogy betelepitsen hazánkba a környezetszennyező gyárakban dolgozó, SOK SZÁZEZER ázsiai vendégmunkást, aki többségében iszlamisták, s akik között bizonyosan sok, szélsőségre hajlamos is lesz. S nem igaz, hogy csak az illegális migránsok jelentenek veszélyt, Ui. hiába kötnek 3 éves munkavállalási szerződést, magyar munkás 3 év múlva sem megy egészségkárositó akkugyárakba melózni. 2., A németek az 1960-as években vettek fel iszlamista vendégmunkásokat, és azok, a leszármazottaikkal együtt a németek nyakán maradtak, pedig már nincs rájuk szükség. R-Go az Orbán által ideiglenesen idetelepitett iszlamista tömeg Magyarországon marad, és ennek (káros) következményei előre láthatóak.
Tommaso
2023. október 27. 15:05
Egyre több ember szerint Orbanisztánban egyre nagyobb baj lesz, ki kell mondani a fideszes elit felelősségét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!