Több utas is megégett egy vonaton műszaki hiba miatt Hodásznál

2023. július 17. 14:49

A felforrt hűtővíz okozta a balesetet.

2023. július 17. 14:49
null

Kiáramló gőztől égési sérülést szenvedett több utas egy motorvonaton Hodásznál hétfőn – közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján. Azt írták: a motorvonat hűtővize – feltehetően műszaki hiba miatt – felforrt, és a tartályból kiáramló gőz több utasnak égési sérülést okozott. Közölték, a sérülteket a kiérkező mentők ellátták.

(MTI)

Nyitókép: Illusztráció / MTI/Máthé Zoltán

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karcsi_Charlie
2023. augusztus 06. 23:00
Annyira vérbuzi ez az undormány meleg Hodász "atya" , hogy az már szinte égő...
ittésmost
2023. július 18. 10:27
"Több utas is megégett egy vonaton" Helyesen: több utast megégetett a vonaton - a kiáramló gőz stb... ................................. De ha már így kell, nyáron kattintás vadászni, akkor inkább így. " HOPPÁÁÁ! szénné égtek az utasok a Balaton mellett, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében "
konfucius
2023. július 18. 01:18
Amit most a nyáron a MÁV művel, az kritikán aluli. Random megyek ide-oda, és állandóan, tehát MINDEN ALKALOMMAL olyan helyzetbe futok, hogy az IC kocsiban nem megy a légkondi, aztán rá kell riapkodni a kalauzra, hogy a kockakulccsal azonnal nyissa ki az ablakokat. Egészen botrányos az idei nyár MÁV-módra.
JohnnyBeGood
2023. július 17. 23:18
Lázár mint helyette intézkedik. Remélem vezetett már profitorientált óriáscéget korábban is, így van tapasztalata e téren. Akkor majd tudni fogja, hogy nem a munkást kell elkapni a sor végén - ahogy a hülye vezetők teszik - hanem a felelős vezetőket - akik a milliós jutalmakért semmit sem csinálnak - vagy a vezetőket foglalkoztató - nyilván zseniális - korábbi vezetőt, Dávid Ilonát. Persze ilyen "vezetők" között ez sohasem fog megtörténni....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!