Iszonyúan félrevezették a mentőket: az incidens közfelháborodást váltott ki

2023. június 26. 12:31

A riasztás miatt még a miskolci mentőhelikoptert is a helyszínre érkezett. 

2023. június 26. 12:31
null

Egy 16 éves lány újraélesztéséhez kérte tegnap Mezőcsátra a mentők gyors segítségét egy férfi, aki elmondása szerint ugyan látja a történéseket, nem mer közelebb menni – írta meg az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

A mentők ezt követően perceken belül a helyszínre értek.

A riasztás miatt még a miskolci mentőhelikopter is útnak indult. A mentők a rendőrökkel közösen átfésülték a környéket, ahol senkit sem találtak. Később kiderült, hogy valaki csak tréfából hívta fel a mentőket. Az eset még a helyi lakosság körében is komoly felháborodást váltott ki.

***

***

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lotti
2023. június 26. 16:11
Egy év a kaptárban + a költségek megtérítése, és húzós bírság.
Welszibard
2023. június 26. 15:29
Már hogyne lenne szankció?! A hecc bombariadókat is szankcionálja a rendőrség. Ebben az esetben pedig a mentőszolgálat kérje a rendőrségi vizsgálatot, akik a telefonszolgáltatól kikért cellainformációk alapján elkezdhetik a felelősségre vonást majd a kártérítési eljárás milliós kiszámlázását.
szürkeSzarvas
2023. június 26. 15:19
Cigány környék. Viccesek.
llnnhegyi
2023. június 26. 14:42
A Szikra mozgalom fedez/terel.. Jámbor András választotta ki a segélyhívót?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!