Pintér Béla társulatához csatlakozik Gálvölgyi János

2023. május 16. 17:38

A színészt továbbra is intenzív osztályon ápolják.

2023. május 16. 17:38
null

A Pintér Béla és Társulata keddi Facebook-bejegyzésében jelentette be, hogy Gálvölgyi János a következő évadban csatlakozik társulatukhoz. A színészt továbbra is kórházban ápolják, de már túl van az életveszélyen.

A bejegyzésben arról írnak, hogy bár megrendítette őket múlt hét szerdán a hír, hogy Gálvölgyi kórházba került, örülnek neki, hogy azóta stabil az állapota. Hozzátették, „igazán megható volt, hogy amint János meg tudott szólalni, először a társulatról kérdezett” Pintérék remélik, hogy a színész már a szeptemberi bemutatón is szerepelni tud.

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, Gálvölgyi Jánost múlt szerdán légzési nehézségek miatt szállították kórházba. Azóta az állapota javult, tegnap Gálvölgyi Dorka már arról beszélt, hogy édesapja túl van az életveszélyen.

Nyitókép: Facebook/Pintér Béla és Társulata

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elamarna
2023. május 24. 07:08
Na de hamar kapott levegőt ...az életveszélybő egyből a szinpadra...a bohóc..mint a trombitához. a brúderja a " kamu" "halálos beteg" lajcsika.... ezeknek a sumákolás a genetikájukban van
Selamat
2023. május 17. 11:56
"A Pintér Béla és Társulata keddi Facebook-bejegyzésében jelentette be, hogy Gálvölgyi János a következő évadban csatlakozik társulatukhoz." Tudja valaki, hogy a társulatnál van akkora méretű ajtó, amin Gálvölgyi elvtárs a kilóival meg az óriási egójával együtt befér?
ThunderDan
2023. május 17. 09:24
A kép alapján azt hittem, hogy ez Elton John.
Igazszó
2023. május 17. 08:45
Zsidó vircsaft. Leszarom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!