Hatalmas a felháborodás: erőszakosan léptek fel a rendőrök a fekete, fegyvertelen férfiak ellen (VIDEÓ)

2024. április 02. 10:57

A spanyol baloldali pártok magyarázatot követelnek az eset után.

2024. április 02. 10:57
null

Nyitókép: X képernyőkép

A baloldali pártok kormányzati fellépésre szólítanak fel, miután a közösségi médiában elterjedt a lavapiési incidensről készült felvétel – írja The Guardian. A politikusok magyarázatot követelnek, miután egy videófelvételen látszik, hogy egy rendőrpáros erőszakot alkalmaz két fegyvertelen, fekete férfival szemben Madrid egyik központi negyedében.

A pénteken készült videóban látszik, hogy az egyik férfi a földön fekszik, akit egy rendőr lefog és fojtogat. A második rendőr eközben kétszer is megüti egy gumibottal, majd megragadja a másik közelben álló férfit és neki is bevisz egy ütést. 

Miközben az esetről készült videó gyorsan terjed a közösségi médiában, egy rendőrségi forrás a Europa Press hírügynökségnek elmondta, hogy a két férfit nem megfelelő viselkedés miatt tartóztatták le, mivel „ellenségesek” voltak a rendőrökkel szemben. A forrás hozzátette, hogy az egyik rendőr megsérült. 

 

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:25
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­ö­­g­­­ö­­­s­ ­­l­á­­­n­­­y­­o­k­ ­v­á­r­­­n­a­k­ ­­­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
rockercicc
2024. április 02. 22:02
Kár ami mellément! Szét kellett volna verni a mocsok pofáját a gumibottal!
SimplyRed
2024. április 02. 20:12
A fekete őshonos fajta arrafelé?
véna
2024. április 02. 17:19
puszta jelenlétük közrend megzavarása
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!