Mentésirányító Gálvölgyi esetéről: Azért kapták fel ennyire az ügyet, mert egy híres ember az érintett

2023. május 14. 13:38

Szerinte, ha nem egy népszerű emberről lenne szó, nem indult volna vizsgálat.

2023. május 14. 13:38
null

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, több szinten is vizsgálat indult, amiért nem érkezett ki időben a mentő a Gálvölgyi Jánoshoz. A Mentőszolgálat utána rendőrség és a belügyminisztérium is vizsgálatot rendelt el az ügyben.

Egy mentésirányító is megszólalt

Az esettel kapcsolatban a Blikk megszólaltatott egy mentésirányítót, aki védelmébe vette kollégáját, szerinte csak azért kapták fel ennyire az ügyet, mert egy híresember az érintett. 

– nyilatkozta Illés István, a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének elnöke. Hozzátette, a mentésirányítókra hatalmas nyomás helyeződik Magyarországon, és akár az is előfordulhat, hogy valaki azért hal meg, mert nem tudnak időben mentőt küldeni. „Benne van a pakliban, igen, de természetesen mindig megpróbálják a legsürgősebb eseteket prioritásként kezelni. De mondom még egyszer: ha egyszer nincs szabad mentőegység akkor nem lehetséges az, hogy azonnal, vagy megfelelő időben odaérjen” – mondta.

A lap a mentőket is megkereste, hogy megkérdezze, tudnak-e minden életveszélyben lévő beteghez autót küldeni. Erre nem érkezett egyértelmű válasz, de azt tanácsolták, súlyos esetben ne induljunk kórházba, hanem inkább telefonáljunk újra.

***

Nyitókép: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elamarna
2023. május 26. 06:05
1/ nem híresség hanem mocskos hazaáruló libs i 2/ tőlem még is pusztulhatott volna mert egy jelentéktelen személy
HunAttila
2023. május 20. 17:59
Ki a fene ez a Gálvölgyi? Egy hatodrangú ripacs, akit, mert zsidó hát futtatják. Se nem jó színész, se nem humoros. Ráadásul böszme nagyképűséggel kijelentette, hogy az emberek egy előadásra, ha szerepel egy darabban, de minek, miatta mennek be a színházba. Pofátlan nyomoronc. A zsidó humor Karynthyval élt, vele meg is halt. Megint a tipikus fajtajelleges megoldás: Mindig mindent elbarmolnak, már legalább 5000 éve, aztán mást okolnak érte, aztán ha rajtuk csattan az ostor, akkor jön a világot beterítő ájvék. Lehet, hogy a családja már meg akar tőle szabadulni, csak nem sikerült, következésképpen, akkor más a hibás. Gazemberek ezek mind. Most miattuk fognak egy embert kicsinálni. Nem kellene hagyni!
Igor Teo
2023. május 16. 22:28
Eleg mar ebbol a G1G bol, sok a felhajtas...
Krupp Skya
2023. május 15. 16:00
Én mentésirányító lennék a körmeimet reszelgetném kockás ingben egy táblával hogy Mentéstirányítanék és ráznám a Karmelita kerítését mint a tanárok. Gálvölgyi meg várjon a sorára amig otthon meggyógyul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!