Bohár: A Momentum mindent megtestesít, ami szembemegy a nemzeti érdekkel (VIDEÓ)

2023. március 08. 22:22

A riporter szerint „ezért fizetik őket”.

2023. március 08. 22:22
null

Bohár Dániel, a Megafon riportere legújabb videójában a Momentum háborús politikájával is foglalkozik. Az összeállítás elején Bohár kijelenti, hogy a dollárbaloldal „továbbra is fegyverküldést és még több szankciót akar”. Majd azzal folytatja, 

Hajnal Miklós „piros pontot kapna Soroséktól”

A riporter felidézi Hajnal Miklós mondatait, aki véleménye szerint „biztos kapna egy piros pontot Soroséktól” azért a válaszáért, amit arra a kérdésre adott, hogy a Momentum küldene-e fegyvereket. Hajnal úgy fogalmazott:

Ehhez a riporter azt fűzte hozzá, hogy „ha fegyvereket küldenénk a harcokba, azzal nagy lépést tennénk afelé, hogy háboruzó féllé váljunk. Továbbá veszélybe sodornánk a kárpátaljai magarokat is.”

A teljes összeállítást alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. március 09. 14:33
Ezek szerint jó úton jár a Momentum..az állampárt csahosai (Megafon)már melegítenek..:)
pipa89
2023. március 09. 11:44
Hát, Dani, ez bingó. Talált! Süllyed.
Belakiss
2023. március 09. 10:51
Ebből a Bohárból a 30-as években mekkora ember lehetett volna!
Jason Bourne
2023. március 09. 08:30
"egy biztos, diplomáciailag nem vet jó fényt Magyarországra, hogy nem segít Ukrajnának" A magyarok sokkal többet áldoznak fel az ukrán államért, mint bármely nyugati ország. Magyar emberek halnak meg a fronton.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!