Extrém szettek, átöltöző hírességek a Szépművészeti Múzeumban

2022. szeptember 04. 21:23

Daige bemutatójával indult a divathét 6. napja a budapesti Szépművészeti Múzeumban.

2022. szeptember 04. 21:23
null

Extravagáns, kirívó és futurisztikus: a 10. Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) rendezvényén járt az Index stábja. 

Daige bemutatójával indult a divathét 6. napja a budapesti Szépművészeti Múzeumban. A Hősök terénél járók már kora délelőtt felfigyelhettek a különféle extrém szettekben hömpölygő tömegre, amelynek tagjai alig várták, hogy pontban 10 órakor elfoglalják a helyüket az építmény Reneszánsz Csarnokából nyíló kiállítóteremben. Az eseményen több hazai celebritás is tiszteletét tette, mi több, egyeseket több márka is felkért arra, hogy öltözékeikben képviseljék azokat a helyszínen. Ennél fogva Görög Zita és Zséda is többször átöltözött a nap folyamán.

Daige show-ját Fink Evelin, majd Tomcsányi és Varga Viktória bemutatója követte, utánuk két lengyel tervező, Kata Haratym és Vicher, majd Artista és Romani következett. A nap utolsó három divattervezője az Ukrajnából érkezett Darja Donezz és Gudu, valamint a magyar Sentiments volt.

Az Index munkatársainak négy divatbemutatón volt lehetősége részt venni, kezdve Tomcsányi 2023-as tavaszi-nyári kollekciójának megtekintésével. Bár az eredetileg meghirdetett 11 órás időponthoz képest egy kicsit megkésve, de nagy várakozással övezve vonultak fel a modellek a színesebbnél színesebb kreálmányokban. A ruhák retrókorszakot idéztek, látványuk olyan érzést keltett, mintha a virág gyermekeit néznénk extravagánsabbra szabott ruhákban.

*** 

*** 

Fotók: MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!