Százezer néző a bemutató utáni tizedik napon! Nem tudok eléggé hálás lenni

2024. március 23. 13:47

Rendkívül jólesik, hogy az elképesztően aljas, nemtelen támadások ellenére is kiálltok a Most vagy soha! mellett.

2024. március 23. 13:47
Rákay Philip
Rákay Philip
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Százezer néző a bemutató utáni tizedik napon! Nem tudok eléggé hálás lenni a hatalmas érdeklődésért és a szeretetért, amit Tőletek, a nézőktől kapunk! Rendkívül jólesik, hogy az elképesztően aljas, nemtelen támadások ellenére is kiálltok a Most vagy soha! mellett. Szívből köszönöm.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Novicsok-5
2024. március 24. 18:37
Olyan sikeres, mint az Aranybulla...a Mandiner és a kormányközeli média szerint. Aztán gyerekekkel nézetik meg kötelezően, meg nyugdíjasokat hordanak busszal a vetítésre.
balbako_
2024. március 24. 14:21
Mi a jövő héten nézzük meg.
gekk
2024. március 24. 12:32
Na és ármányka, hondolj bele, ha fletkovicsék készítettek volna ennyiért, ilyenekkel, ilyen filmet. Itt nyüszítenél az egész fajtáddal, hogy milyen mocsok, szemét, drága, szar filmet forgattak a szabadságharcunkról és Petőfiről. Szóval szoponc, ami szar az szar, hiába épp a gazdád öntötte eléd. És szar lenne akkor is, ha orbit alteregója, a barom fletó, vagy bármelyik kurzus vetemedett volna erre. Sztem.
gekk
2024. március 24. 12:26
Ármányka, pár ávós és ávósivadék van a gazdádnál, ahogy volt komcsi, kádárszolga is. Amúgy a beszarás eklatáns példája orbitod, ami bármikor összefossa magát, ha igazi kérdezövel hozza össze a sors. Jobbanmondva hozná össze a sors. Amúgy ostoba szoponc, olvastad egyáltalán Petőfi eme versét? Kétlem, mert akkor nem tudnál ekkora egybites barom lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!