Jakab Péter felesége „egyedülálló” a Facebookon

2022. január 04. 11:55

A pártelnök szerint mocskos kampány zajlik ellene, felesége eddig nem nyilatkozott az ügyben.

2022. január 04. 11:55
null

A napokban futott végig a sajtón az a hír, miszerint a Jobbik elnök feleségének közösségi oldalán „egyedülálló” státusz van feltüntetve. A kiírás időközben eltűnt a profilról, már nem látható (lenti kép).

A Jobbik-elnök botránya

Novemberben számos olyan cikk jelent meg a sajtóban, amelyek arra utalnak, hogy Jakab Péter és kabinetfőnöke, Molnár Enikő között több is lehet, mint egyszerű munkakapcsolat. A pártelnök ugyanakkor leszögezte, hogy kizárólag munkakapcsolat van kettejük között, és közölte: perelni fog.

Jakab Péter aláhúzta: kabinetfőnökével baráti a viszonya, hisz 2016 óta együtt dolgoznak.

A pártelnök azt is hozzátette, hogy a hely, ahol találkozott kabinetfőnökével, pusztán „munkalakás”. Az ügyhöz kapcsolódó érdekesség, hogy a párt egyik, korábban felfüggesztett tagja emiatt etikai eljárást kezdeményezett Jakab és Molnár ellen.

A Bors arról írt, Jakab Péter fél napon át bujkált, a pártelnök szerint mocskos kampány zajlik ellene

Kimenekítették egy nő lakásából a Jobbik elnökét – állította kedden a Bors. Jakab Péter a Telexnek jelezte: szokásos fideszes hazugságról van szó, a propagandisták végrehajtják minden idők legmocskosabb kampányát. Bővebben is érdekel...

Az esettel kapcsolatban Jakab Péter felesége cikkünk írásáig nem adott nyilatkozatot, a Jobbik-elnök viszont közösségi oldalán osztott meg egy fotót családjáról, melyben azt írta: „A gyűlöletre szeretettel. A gyalázkodásra mosollyal. :-) Kellemes adventi készülődést!”

Jakab Péter párjának a Facebookról időközben eltűnt státusza az alábbi volt:

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2022. január 05. 21:42
ezek a nagypofájú zsidók
ato boldizsár
2022. január 04. 23:25
Jákob mindenkori felesége mindig egyedülálló, egyszerűen azért, mert Jákob egy klasszikus senki. Egy büdös nagy kamu, egy nulla. Majdnem akkora, mint az Újhülye Pista, vagy a Szanyi, ennek mondjuk prolibb, ordenárébb a pofája és még annyi lelkiismerete sincs, már ha ezeknél ez kicsit is értelmezhető fogalom. Kohán írta ma a magyar közéletről a remek kis szösszenetét, mélyen egyetétve, de amikor egy 10+%-os pártot átvehet egy ekkora nagy kamu senki, akit nap mint nap be is engednek a Parlamentbe.. ez ott kezdődött. Remélem (és ajánlom) a választások után ez a kérdés is rendezve lesz és megszűnik az az állapot, hogy prolik járhatnak be milliókért hőzöngeni..
Magyarok Pásztora
2022. január 04. 20:27
Reméljük az aluljáróban látjuk nemsokára jákóbot.
iIonah
2022. január 04. 20:07
Azt sejtettük, hogy Jákob Petra nem százas, de ennyire hülye senki sem lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!