Üss meg! – üzente Majkának a sárga csillagot viselő oltatlan férfi

2021. december 25. 18:26

Úgy érzi, az oltatlanok diszkriminációt szenvednek el, ezért beszélgetést (és ezek szerint pofozkodást) szeretne provokálni.

2021. december 25. 18:26
null

Bevallottan provokálni szeretne vele, ezért kezdett sárga csillagot viselni egy oltatlan férfi. „Beszélgetést, párbeszédet, gondolkodást, együttgondolkodást” – írja Ertsey Attila a Facebookon közzétett bejegyzésében. A férfi szerint ugyanis ő és a többi ember, aki nem oltatta be magát „ki van rekesztve a normális életből”, mert nem mehet például termálfürdőbe, koncertekre.

Felidézte, hogy sok ember kirekesztően reagált a figyelemfelkeltő akcióra, de kijelentette, nem bánta meg, és nem veszi le a csillagot. Pedig tudja, hogy ezzel újabb ellenségeket fog szerezni. Közölte, nem célja élezni a polaritást, „csak provokálni, hogy gondolattalan, agymosott állapotunkkal szembesüljünk legalább”.

Végül Majkának is üzent, aki korábban a Partizánnak adott interjúban kijelentette, felpofozná az oltatlan embereket.

– fogalmazott az oltatlan férfi. A popsztár egyelőre nem reagált.

A teljes bejegyzés:

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NagyLaci
2021. december 27. 22:11
A büdös náci a haláltáborokban legyilkolt naggyarészt öregeket és gyerekeket fogurázza ki? Azok meg, akik valamilyen egészségügyi ok miatt nem olthatók, dögöljenek meg! Hogy szakadt volna az anyjába a feje!
tgely
2021. december 26. 19:34
Az oltott-oltatlan nem fedi le a védett-védtelen ellentétpár értelmét. Aki elöbbi mentén tesz distinkciót az egyszerűen hülye.
Highlander07
2021. december 26. 17:02
Örülök, hogy van pár józan, gondolkodni képes, nem oltástálib kommentelő. A többi elmebajos hülyére nem kívánok szót vesztegetni, csak az a meglepő, hogy vannak olyan debilek, hogy azt hiszik, aki nem oltatja magát, azért teszi, mert "fél a szuritól" meg "vírustagadó", meg "alusipkás" te Szent Ég :D Ostoba, fizetett (vagy önmagától hülye) kommentelők: azért nem adatják be, mert félnek azoktól a mellék és hónapok vagy hetek múlva megjelenő utóhatásoktól, amit szűkebb és tágabb környezetükben tapasztaltak. De nem írok többet, mert aki hülye és ostoba oltástálib, az úgysem fogja felfogni sem értelmezni...
zara
2021. december 26. 12:48
igaza van ... aki akar védekezzen vakcinával aki nem nem, ez lenne a normális... japánban még tudják mi a normális.... Vaccination will be given only with the consent of the person to be vaccinated after the information provided. Please get vaccinated of your own decision, understanding both the effectiveness in preventing infectious diseases and the risk of side effects. No vaccination will be given without consent. Please do not force anyone in your workplace or those who around you to be vaccinated, and do not discriminate against those who have not been vaccinated. https://www.mhlw.go.jp/stf/covid-19/vaccine.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!