Gyászol Schiffer András

2021. február 22. 12:00

Elhunyt Dr. Hajnal Róbert mesterkanonok, Schiffer András volt országgyűlési képviselő édesanyjának unokatestvére.

2021. február 22. 12:00
null

„Dr. Hajnal Róbert mesterkanonok, pápai káplán, a Regnum Marianum tagja, a rendszerváltás után az angyalföldi Szent László-plébániatemplomban szolgált. Édesanyám másod-unokatestvére volt. Nyugodjék békében” – tette közzé Facebook-profilján Schiffer András.

Erdő Péter bíboros, prímás főcelebrálásával február 19-én szentmisét mutattak be az elhunyt lelki üdvéért

a budapest-angyalföldi Szent László-plébániatemplomban, ahol Hajnal Róbert 1990 után plébánosként szolgált.

(Címlapkép: Schiffer András. Fotó: Kovács Tamás)

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2021. február 22. 13:38
Isten nyugosztalja. Schiffer jó fej, hogy az édesanyja másodunokatestvéréről is megemlékezik. Jövőre jó lenne, ha helyzetbe tudna kerülni végre a mérsékelt ellenzék a választások után. Tartok tőle, hogy nem ez lesz a helyzet. Ugyanis a Fidesz 2/3 várhatóan el fog menni, és ezt a "Moslék" sikerként könyveli majd el.
hentes
2021. február 22. 13:24
Papi jubileumi jelmondata ez volt: „Ötven éve szolgállak, Uram. Vajon elhinnék-e az emberek, hogy azóta mindig boldog voltam Veled?” Nyugodj békében Róbert atya! https://www.magyarkurir.hu/hazai/elhunyt-hajnal-robert-papai-kaplan-mesterkanonok
Anonymtalan
2021. február 22. 13:08
Nyugodjék békében! Részvételem.
makapaka2
2021. február 22. 12:39
Nyugodjék békében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!