Kisfilm készült az SZFE-ért

2020. december 29. 09:57

„Mégis utoljára kivilágosodik” címen fut Nagy Sára alkotása.

2020. december 29. 09:57
null

A filmben Kerek Dávid Orbán Ottó Egy jó borivó vágáns éneke című verséből mond részletet – írta meg a Színház Online.

(Színház Online)

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SyncBaer
2020. december 30. 18:39
Micsoda filmecske ez? Az alakok mind sötétek és ki sem világosodnak, csak az épület (a sötét emberi árnyak maradnak, vagy ez a lelkük jelképe?). Úgy értelmezem a filmes szimbólumokat, hogy a gyufás alak által gyújtott gyufa semmivé lett, de a szabadban lángoló tisztítótűz elpusztított mindent, ami rossz és a belőle született, tűzmadár képében szálló jó szellem belengi az épületet… megújul az SzFE. A kisasszony a magyar népmesék sorozaton nőhetett fel, mert sok képi megoldás a Jankovics Marcell ötletekből ered. A megítélésem szerint lopott és még így is gyengécske alkotás!
elfújta az ellenszél
2020. december 29. 23:04
A sült galambot várják, addig is filmet csináltak róla
Benedek Zsolt
2020. december 29. 22:53
Há nézze meg a Zsorzs Kluni: https://www.celebritynetworth.com/richest-celebrities/actors/george-clooney-net-worth/ Osztán alapiccson Clooneywood-SZFE-t a megszűnő helyett.
Friedrich Ferdinand von Beust
2020. december 29. 21:29
He?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!