Online kerekasztal-beszélgetés lesz Sir Roger Scrutonról

2020. november 14. 20:08

Scruton úgy beszélt a filozófiáról, hogy az mindenki számára érthető legyen.

2020. november 14. 20:08
null

A Mathias Corvinus Collegium és a Scruton Közösségi tér közös szervezésében Sir Roger Scruton munkásságáról és szellemi örökségéről lesz online kerekasztal-beszélgetés. Scruton úgy beszélt a filozófiáról, hogy az mindenki számára érthető legyen, emellett hétköznapi dolgokat emelt a filozófia tárgyává.

A beszélgetés résztvevői Douglas Murray brit konzervatív szerző és újságíró, a Danube Institute vendégkutatója, Hörcher Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Politika- és Államelméleti kutatóintézet vezetője, valamint John O’Sullivan, a Danube Institute elnöke.

A beszélgetést a Mathias Corvinus Collegium Média Iskolájának vezetője, Boris Kalnoky újságíró moderálja. A Scruton Közösségi Tér ünnepélyes megnyitója a járványügyi korlátozások miatt elmarad. Az előre felvett beszélgetést november 16-án, hétfőn este 8 órakor lehet meghallgatni.

(Facebook)

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luzitanxaver
2020. november 14. 22:12
Ha egy mód van rá, az ilyeneket be a fészen közvetítsék. A totalitarizmus ellen nem lehet úgy fellépni, hogy kiszolgáltatjuk magunkat neki.
billwilson
2020. november 14. 21:58
egyébként bayer zsolti kicsit túltolta a négerezést hehehe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!