Nézőpont: Tóth Bertalan „gyenge eredményei” miatt kellett Kunhalmi társelnöknek

2020. szeptember 21. 08:59

Az MSZP tavasszal már az 5 százalékos támogatottságot sem érte el.

2020. szeptember 21. 08:59

Az MSZP eddigi egyedüli elnöke, Tóth Bertalan „gyenge eredményei” miatt volt szükség arra, hogy társelnököt válasszanak mellé az MSZP szombati kongresszusán Kunhalmi Ágnes személyében – mondta Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont-csoport vezetője hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Elmondta, a Nézőpont felmérése szerint az MSZP tavasszal már az 5 százalékos támogatottságot sem érte el, ami azt jelzi, hogy Tóth Bertalan elnöki mérlege gyenge.

„Talán azért, hogy őt újra lehessen választani, ezért egészítették ki egy társelnökkel, mert ugyanabban a helyzetben, ilyen gyenge eredményeket felmutatva nem lehetett megerősíteni a székében” – fogalmazott. Hozzátette, nagy változást nem hozott a társelnöki rendszer: mind a két vezetője az MSZP-nek, illetve a most megválasztott testülete is ugyanazt gondolja, hogy közös ellenzéki listát kell állítani.

Mráz Ágoston Sámuel szerint Kunhalmi Ágnes nem vezéregyéniség, az MSZP programja pedig nem új, és erre már korábban sem voltak vevők a választók.

(MTI)

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2020. szeptember 21. 17:27
Bábszínházi megadrámák Én a D-209 -es ügynök óta képtelen vagyok értelmezni, mi folyik az MSZMP örököseinek pártjában, és nem is érdekel. A napi, rituális megköpködésüktől bárkinek támadhat olyan kényszerképzete, hogy ebben az országban van ellenzék. Természetesen van, csak a másik kettő, többnyire látens hatalmi ágban verték fel a jurtájukat, amiből nem fognak egyhamar kiköltözni. - földtulajdonosok, gyárosok, multik, bankok - oktatás és média _______________________________________ A 100% -os infláció az, ha valami a duplájába kerül. Ha az egyforintos csoki a gengszterváltás óta 120 lett, akkor az hány százalékos infláció? És egyáltalán: nőttek itt jövedelmek, vagy maradtunk az 1970 -es szinten, amit kétségbeesetten próbálunk előzni, most pont jobbról, csak valamiért sohasem sikerül.
NTLLK
2020. szeptember 21. 14:05
Aki Kunhalmira épít, kősziklára épít! Csak az a kérdés, hogy miből, mit épít...
matyi lúdas
2020. szeptember 21. 12:17
https://i.imgur.com/vnlx7WB.jpg
Hattori
2020. szeptember 21. 10:44
ez csak látványtechnikai fogás volt, tartalmilag semmi sem változott. a céljuk befeküdni gyurcsánynak, erre kaptak mandátumot. kérdés, hogyha majd a választás előtt az mszp-nek mérnek 1-2 %-ot, akkor azzal hány listás helyet érnek majd meg ferinek...??? feltehetően semennyit, de ferinek az maszp maradék vagyona kell, nem ő maguk. egyesülés lesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!