Elmaradások vannak a szexuális felvilágosításban

2019. március 26. 18:25

Egy modern társadalomban nem lehet tabu a szabad, biztonságos szerelem!

2019. március 26. 18:25
Cseh Katalin
Cseh Katalin

„Dúró Dóra tegnapi kirohanása ismét megmutatta azt, hogy milyen óriási elmaradások vannak a szexuális felvilágosításban. Dúró Dóra például sajnos azt gondolja, az emberek a szexuális érdeklődésüket úgy kapják el, mint a kanyarót a középkorban. Nem tudom, hogy ez nevetséges-e, vagy inkább szomorú.

Többek között ezért gondoljuk azt, hogy minden iskolában kötelező tantárggyá kellene tenni az egészségnevelést, hiszen nem állapot, hogy iskolázott, felnőtt emberek még mindig ekkora tévedésben élnek.

A fiatalok számára pedig biztosítani kell az ingyenes hozzáférést a fogamzásgátló eszközökhöz! Egy modern társadalomban nem lehet tabu a szabad, biztonságos szerelem!”

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tolan
2019. március 28. 14:46
Van rálátása a dolgokra, mert egyfelől szülész-nőgyógyász, másfelől a Momentum ringyónak küldte az ALDE-hoz. Az eredmény: az ismeretlen senkit a legkevesebb szavazattal választották be a hét gonosz közé...
2019. március 27. 18:49
Ezt a libát próbálja fel egy csoport majom!
duzur
2019. március 27. 12:35
Van egy pár fatális tévhit ami errefele is elterjedt. Értelmes felvilágosítás segít betegségeket is elkerülni.
syphax
2019. március 27. 09:24
"Egy modern társadalomban nem lehet tabu a szabad, biztonságos szerelem!" MEG A BAJUSZNÖVELÉS SEM A CSEKATI FÉLE PICSÁKNAK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!