Gulyás: Az NKE neve egyet kell, hogy jelentsen a minőséggel

2018. szeptember 07. 11:33

Az NKE neve egyet kell, hogy jelentsen a minőséggel – jelentette ki Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az intézmény tanévnyitó ünnepségén.

2018. szeptember 07. 11:33

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) neve egyet kell, hogy jelentsen a minőséggel – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Budapesten, az intézmény tanévnyitó ünnepségén.

Gulyás Gergely azt mondta: az intézmény korszakhatárhoz érkezett, a megalapítás hatéves időszaka lezárult. Mostantól nem lehet kisebb a cél, mint hazai és nemzetközi presztízsű egyetemmé válni, olyan kutatóhelyek otthonának lenni, amelyekre a modern állam bátran támaszkodhat. A miniszter szerint az egyetem eredményességét bizonyítja, hogy a bejutáshoz szükséges ponthatárok az elmúlt években emelkedtek, és egyre többen jelölik meg első helyen az NKE képzéseit. 

Az NKE célja, hogy a diplomaszerzés után minél többen a legtágabb értelemben szolgálják a közt – mondta a miniszter, kiemelve: a nemzet szolgálatára az embernek a 21. században is érdemes feltennie életét.

(MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!