A posta négyszáz forintért viszi ki az Erzsébet-utalványokat a nyugdíjasoknak

2016. december 08. 11:21

Legkésőbb december 31-ig minden nyugdíjashoz eljuttatja a posta az Orbán Viktor által beígért Erzsébet-utalványokat. A Magyar Posta a küldeményeket a megállapodás szerint 400 forintért kézbesíti. A nyugdíjasok személyesen tudják átvenni a küldeményt, amely tartalmazza az utalványokat és egy rövid tájékoztatót.

2016. december 08. 11:21

Megállapodott a Magyar Posta az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatósággal a nyugdíjasok számára küldendő Erzsébet-utalványok kézbesítéséről – közölte a posta csütörtökön az MTI-vel. A közlemény szerint a posta mindent megtesz azért, hogy a nyugdíjasok a lehető leghamarabb megkapják a küldeményeket, legkésőbb december 31-ig.

A Magyar Posta a küldeményeket a megállapodás szerint 400 forintért kézbesíti. A nyugdíjasok személyesen tudják átvenni a küldeményt, amely tartalmazza az utalványokat és egy rövid tájékoztatót. Amennyiben a címzett nincs otthon, értesítőt kap arról, hogy küldeménye érkezett. Az utalványok ezzel az értesítővel 10 munkanapig átvehetőek a címhez tartozó letéti postán – áll a tájékoztatásban.

(MTI)

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2016. december 09. 09:43
Nem lett volna egyszerűbb a nyugdíjjal egyutt elutalni? Bár nem vagyok szakértő mint ezek a számító más penzet osztogató patkány gecik
Vidėken újrakezdő
2016. december 08. 17:13
Helyes. A posta küldeményt, levelet vigyen, ne bazári árut forgalmazzon.
liberálzöld.
2016. december 08. 16:54
Na végre egy Nagy Nemzeti Tett a kormánytól! Megegyezett azzal a postával, amelyiknek a vezérigazgatója egy Orbán-seggnyaló Fideszes ejtőernyős. Szerintem a bajok eredeti oka, hogy a mocskos bolsilibsi posta nem vállalta, hogy kiérnek az utalványok karácsonyig, mint ahogy most sem érnek ki. Erre jött a Lázárnak a korszakalkotó ötlete a kormányhivatalnokokkal. De hát az is bedőlt, marad a Posta, meg a karácsonyi ajándék dec.31-ig. Gondolom az Orbán levél ettől még kiér karácsonyra!!!!
csuka
2016. december 08. 15:54
fideSZDSZ MAFFIA hírek: „Ha Ön albérletben lakik, de nincs uszodája és portás sem ül a kapuban egész nap, írja meg kommentben, de előtte mindenképpen jelezze a főbérlőnek, hogy csökkentse a harmadára a bérleti díjat!” http://alfahir.hu/nevetseges_aron_berel_onkormanyzati_lakast_a_fideszes_polgarmester_kiderult_kinek_koszonheti -- „Úgy tűnik, hogy Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak nincs mostanában túl sok oka a panaszra. Az állítása szerint saját lábán álló fiatalembernek jól mehet az üzlet, a HVG ugyanis kiderítette, hogy egy Visegrádnál épülő, félkész luxusszállodát szerzett meg egy hozzá köthető cég.” http://alfahir.hu/tiborcz_mi_kozod_hozza_istvan_ujabb_luxusszallodat_vesz_maganak -- „Költségvetési csalás miatt nyomoz Simonka György fideszes képviselő ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség, tudta meg az RTL Klub. Érdekesség, hogy a nyomozás már egy ideje tarthat, mert nyáron már több alkalommal visszautasították az Együtt feljelentését. Most kiderült az oka, Simonka már célkeresztbe került.” http://alfahir.hu/hoppa_nyomoz_az_ugyeszseg_a_fideszes_honatya_utan fideSZDSZ kém párhuzam: Moszkvában ünneplik az embert, aki MAJDNEM Trump tanácsadója volt Pedig csak az amerikai Kiss Szilárd érkezett meg, aki még a Kremlig sem jutott el. http://index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2016/12/08/carter_page_tanacsado_moszkva/ Közpénz eltapsolása: „353 MILLIÓ FORINTÉRT VETT MŰKINCSEKET AZ MNB Gazdagszik az Értéktár program, így legalább lesz mint kölcsönadni Habony Árpád lakásába.” http://alfahir.hu/353_millio_forintert_vett_mukincseket_az_mnb
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!