„Ahová nézünk, röpködtek a milliárdok”

2016. május 01. 10:33

Csabai Károly világgazdaságos újságíró és Uj Péter 444-főszerkesztő beszélt az MNB-alapítványok pénzköltési ügyeiről az ATV-ben.

2016. május 01. 10:33

Az ATV műsorában Uj Péter, a 444 főszerkesztője és Csabai Károly világgazdaságos újságíró beszéltek az MNB alapítványairól, azok pénzköltéseiről, valamint az ebből következő vs-es sajtóetikai dilemmákról.

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolond Istók
2016. május 04. 06:33
Elmagyarázná valaki, hogy UP mivel különb mint bárki más? Neki miért lehet pl. azon háborogni, hogy valaki vitorláscipőt vagy tangapapucsot hord? http://444.hu/2015/08/23/stop-the-madness-no-vitorlascipo/ Ha ezekben érzi jól magát miért ne tehetné? Vagy a vitorláscipőt és tangapapucsot hordók kívül esnek a világhíres liberális tolerancián? Én miért vagyok kirekesztő, intoleráns, embereket meg nemértő fasiszta náci ha azt mondom, hogy a családtagokkal való szexuális aktus nem helyes, vagy nem helyes az sem ha férfiaknak adunk lehetőséget azzal, hogy nők után leskelődhessenek a női vécékben azzal a magyarázattal, hogy ők nőknek érzik magukat? Ezzel minden büntetést megúszva. Vagy ha azt mondom, hogy az a felnőtt férfi aki kínai kislánynak képzeli magát az nem egy LMBTQ hanem egy kibaszott elmebeteg és nem támogatásra szorul, hanem kezelésre miért vagyok rossz ember és UP miért haladó, modern, menő meg gonzó meg a faszomtudja micsoda ha vitorláscipősökre és tangapapucsosokra fröcsög? Miért van az, hogy UP mikor keménytökű férfias rockerekről ír akkor simán, nem is annyira burkoltan lebuzizza ByAlexet, akkor ő menő, haladó, modern de ha én teszem, akkor homofób vagyok? Ezek igazából költői kérdések. A válasz egyértelmű. A ma liberalizmusnak nevezett gondolkodás nem egy eszme, hanem egy mentális betegség. A fő tünete a kettős-mérce. Ha mégis elfogadjuk, hogy amit ma liberalizmusnak neveznek egy eszme, akkor azt kell mondjuk, hogy ennek az eszmének az alapja a kettős-mérce. Minden liberális gondolat, szó és tett ebből a fals bázisból indul ki. Ezért fals, ezért hazugság és átverés. Pont mint a szocializmus volt.
Peter8811
2016. május 02. 16:21
Inkább a milliárdok röpködjenek mint a gumilövedékek mint a liberális elvtársaitok alatt.
csurcsányi
2016. május 02. 10:38
Milyen jegybankelnök az aki 2008 szeptemberében azt találta nyilatkozni, hogy Magyarországot nem fogja érinteni az akkori amerikai bankválság!
Tintamin
2016. május 02. 09:10
Az ugye megvan, hogy a "független" közmédiában erről egy szó sem esik?..... Ó, mennyire üvöltve lehet okádni ettől a kommunista rezsimtől...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!