Fogyatékkal élők vonultak fel a belvárosban

2014. október 20. 17:18

Akadálymentesebb országért, egyenlő bérekért és döntéshozatali részvételérttüntettek a fogyatékkal élők a Rehab Critical Mass rendezvényen.

2014. október 20. 17:18

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
arokkantisember
2014. november 03. 14:17
Csak a miheztartás végett.... Szekeres "minek akadálymentesítsünk minden nyavalyát" Pál besztof: http://arokkantisember.blog.hu/2014/11/01/palfordulas_357
Ángyán Páván
2014. október 21. 01:40
Budapest–Cegléd–Szolnok-vasútvonal 2005 és 2009 között jelentős mértékű pályafelújítások és állomásátépítések zajlottak a vonalon a 140–160 km/órás engedélyezett maximális sebesség elérése és használhatósága érdekében, többnyire EU forrásokból A vonalon fekvő állomásokat és megállóhelyeket felújították, a peronokat megemelték, így az utasok kényelmesebben szállhatnak fel a vonalon közlekedő vonatokra. Az állomásokon akadálymentes aluljárók épültek, melynek következtében megszüntetésre kerültek a balesetveszélyes szintbeli gyalogos-átjárók. http://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest%E2%80%93Cegl%C3%A9d%E2%80%93Szolnok-vas%C3%BAtvonal Nos, az akadálymentes aluljárók úgy néznek ki, hogy a korábban egy szintben lévő utat levitték az aluljáróba, ahova csak lépcsőn lehet lemenni és a túloldalon lépcsőn feljönni. Betettek ugyan mindkét oldalra egy-egy mozgássérült liftet, de ezeket soha egyetlenegyszer nem inditotta be senki. Ennek következtében az a kismama, aki babakocsival, vagy öregasszony, aki köszvénnyel a falu közepén lévő orvosához vagy bótba igyekszik, a babakocsit, köszvényt a nyakába kell vegye, úgy lecipelni a lépcsőkön a mélybe, majd a túloldalon felcipelni. Hogy rohadnának meg a komonisták mind egy szálig. Erre MOST kizavarják a fogyatékkal élőket tüntetni. Látott már valaki a fenti időszakban felújitott vasutállomást? Érdemes lenne egyet-kettőt végignézni és utána a felelősöket felakasztani a mozgássérült liftre.
Ángyán Páván
2014. október 20. 23:02
Százmilliárdokat herdáltak el a komcsik eu-s pénzekből akadálymentesitésre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!