Rogán: Újra Gyurcsány a baloldal „vezére”

2014. január 11. 14:39

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc volt kormányfő lett újra a baloldal vezére, és ő diktálja a programot is, amely veszélyezteti a családi adókedvezményt, a gyed extrát és a rezsicsökkentést is. Gurmai Zita szerint az MSZP a gyed extra minden elemét támogatja

2014. január 11. 14:39

Rogán Antal, a nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciójának vezetője szombati sajtótájékoztatóján azt mondta, Gurmai Zita szocialista képviselő ATV-s nyilatkozata nyilvánvalóvá tette, hogy a szocialistáknál felmerült a gyed extra megszüntetésének lehetősége, és reális veszély lett a Gyurcsány-korszak visszatérése is. A volt kormányfő ismét visszatér a politikába és egyértelművé vált az is, hogy újra ő a baloldal „vezére”, az ő programja érvényesül – mondta. Ebben pedig a családi adókedvezmény eltörlése is szerepel – tette hozzá.

Rogán Antal emlékeztetett: a Gyurcsány-kormány alatt nemcsak a gyedet csökkentették háromról egy évre, hanem megszüntették a családi adókedvezményt is. Hangsúlyozta: most már nem csak a rezsicsökkentést, hanem a gyerekek után járó támogatásokat is meg kell védeni.

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, az MSZP európai parlamenti képviselője, nőtagozatának elnöke, Gurmai Zita pénteken az ATV-ben arról beszélt, kormányra kerülve eltörölnék a gyed extrát.

Gurmai Zita erre reagálva szintén pénteken közölte: az MSZP a gyed extra minden elemét támogatja, Selmeczi Gabriella rémhírt próbál „kreálni” egy félreérthető megfogalmazásából.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basatu
2014. január 12. 14:18
Tóni te egyre hülyébb vagy.Nincs ingyen vacsi,rendes fizetést kell biztosítani a dolgozóknak,hogy tudják fizetni a számláikat,eltudják tartani a családjukat,hogy gyermekeket vállaljanak.Tehát semmi gyed,gyes meg adókedvezmény,rezsimutyi és egyebek!
Felebarát
2014. január 12. 13:00
nem mindegy ez Rogánnak, hisz kéthamrada van és ők vannak kormányon, mit számit egy Guyrcsány? fél tőle?
IgazságosIzomViktor.
2014. január 12. 12:54
"Rogán Antal emlékeztetett: a Gyurcsány-kormány alatt nemcsak a gyedet csökkentették háromról egy évre, hanem megszüntették a családi adókedvezményt is. Hangsúlyozta: most már nem csak a rezsicsökkentést, hanem a gyerekek után járó támogatásokat is meg kell védeni." Ti meg bevezettétek a 27% os áfát(sehol nincs ekkora a világon),csináltatok egy förmedvény tákolmányt alaptörvény néven,totálisan megosztottátok a magyarokat,elloptátok és feléltétek a magánnyugdíjvagyont,egy az egyben megszálltátok a teljes közmédiát,csináltatok egy személyi kultuszos puha diktatúrát(unorthodox demokrácia),a rezsicsökkentés kamutokat reklámozzátok egy atombomba erejével közpénzből mindenhol ahol lehet,mikörben vagy 30 adót vezettetek be,ami a többszöröse a rezsicsökkentés kamutoknak.Nem is beszélve arról,hogy a rezsicsökkenés nem teljesítményen alapul hanem a gazdaságba való mesterséges beavatkozáson.Hosszú távon ez nem fog működni.A világ legnagyobb kamukormánya vagytok,és aki ezt nem látja,vagy nem hajlandó látni az hamarosan megtapasztalhatja a "jótékony"hatásait.Sajnos mi is.
várúr
2014. január 11. 18:52
Furcsány Verenc és a ballib politikai szakkörök. Mindet felültette a gázrezsóra. "Csávókáim" nem bírtak ellenállni a hőségnek és ennek a szar kalandornak. A ballib "értelmiség" magyarázkodik, mint cigány az őrsön. Fischer karmester, egy költőcske, pár egykönyves író, két posztmarxista filozófus, a lámpaernyős szociológusnő megszabja az irányt. Ekkora hülyeséget el se hinnék, ha nem saját maguk vallották volna be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!