Aláírásokkal védené a GYED extrát a Fidesz

2014. január 17. 16:56

Aláírásgyűjtésbe kezd a Fidesz, hogy megvédje a „Gyurcsány-koalíciótól” a GYED extrát. Ha elég aláírás összegyűlik, akkor az Országgyűlés is hozhat egy határozatot a gyed extra megvédésről.

2014. január 17. 16:56

Internetes és papíralapú aláírás-gyűjtési kampányt indított a Fidesz a GYED extra megvédésére – jelentette be Pelczné Gáll Ildikó, a kormánypárt EP-képviselője pénteken Budapesten újságíróknak. A politikus hangsúlyozta, kezdeményezésük nemcsak az anyákról, az apákról és a nagyszülőkről szól, hanem „egész egyszerűen a jövőnkről”.

Nálunk a család áll az első helyen” – fogalmazott Pelczné Gáll Ildikó, aki kiemelte: a GYED extrát az újra összeálló „Gyurcsány-koalícióval” szemben tartják szükségesnek megvédeni, mivel szerintük az eltörölné a Fidesz-kabinet ezen intézkedését. Az EP-képviselő azt kérte, minél többen csatlakozzanak a Fidesz kezdeményezéséhez, „tekintélyes számú” aláírás összegyűlése esetén ugyanis határozatban védhetnék meg a GYED extrát az Országgyűlésben. Kiemelte, ebben az esetben nem fordulhatna elő még egyszer az, ami 2009-ben, amikor a megszorításokkal a családoktól vettek el.

Pelczné Gáll Ildikó közölte, az online aláírásgyűjtő ívet az acsaladazelso.fidesz.hu címen, míg a papír íveket a Fidesz székházában és irodáiban szignálhatják a támogatók.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
durbints sógor
2014. január 18. 12:57
„Európában bizony elszaporodtak Putyin pincsijei, és ezt most már mindenki kezdi veszedelmesnek látni.” Orbánviktor.hu, 2007.10.01.
birkamenet
2014. január 18. 11:36
NEM LESZÜNK GYARMAT! „Európában bizony elszaporodtak Putyin pincsijei, és ezt most már mindenki kezdi veszedelmesnek látni.” Orbánviktor.hu, 2007.10.01.)
ballada
2014. január 18. 11:25
http://acsaladazelso.fidesz.hu/
bsandor
2014. január 18. 07:59
inkább Simicska mint az amcsi kurva,vagyonújraelosztás van és a bolsiknak nem tetszik,ahogy Timi mondta,és,én,na és,nektek,nyasgem
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!